OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Új still kép

2014.12.26. 11:19, zaphire
Címkék: jamie claire

Új still kép jelent meg az áprilisban folytatódó sorozathoz, valószínűleg az 1x09 "The Reckoning" című részből.  A képen Jamie-t és Claire láthatjuk.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

 

Caitriona egy napja a forgatáson

2014.12.25. 11:06, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) meséli el, hogyan telik el egy olyan napja, amelyet forgatáson tölt. Nagyon korán kel, beül a fodrászatba, a sminket elkészítik neki. Rengeteget utaznak, ugyanis a sorozat rengeteg helyszínt igényel. Emellett viszont nagyon jó és szórakoztató az egész forgatás, nagyon élvezi, elvannak egymással, furcsa hangokat adnak ki, és efféle furcsaságokat csinálnak a kis szünetekben.

Karácsonyi filmajánló

2014.12.25. 08:12, zaphire
Címkék: egyéb jamie

Egy szuper karácsonyi filmet szeretnék nektek ajánlani, amelyben nem más játssza a főszerepet, mint a mi Sam Heughan-nünk, az Outlander Jamie-je! A címe: Karácsony a kastélyban. Rettentő aranyos és szép karácsonyi film, nézzétek meg!

Történet: Jules Daly (Katie McGrath) egyedül neveli árván maradt unokahúgát, Maddie-t (Leilah de Meza) és kamasz unokaöccsét, a mindig dühös Milót (Travis Turner), akivel egyre több probléma van az iskolában. Az amúgy is nehéz helyzetben lévő Jules-t újabb sorscsapás éri, amikor felmondják az állását. Az összeomlás küszöbén váratlanul megjelenik a milliomos nagybácsi komornyikja, hogy meghívja a családot az európai kastélyába karácsonyra. Castlebury hercege, Edward bácsi (Roger Moore) azonban megkeseredett öregúr, aki ki nem állhatja a zajos gyerekeket. Jules félve lép be a fényes kastélyba, ahol belebotlik a sármos Ashton hercegbe (Sam Heughan).

Online megnézés

Boldog Karácsonyt!

2014.12.24. 10:02, zaphire
Címkék: egyéb

Minden kedves Outlander rajongónak és látogatónak, az összes elite cseréimnek, köztük is Torinak, Bee-nek, Shaly-nak, Darlának, Kittinek, Nikréciának, Minnie-nek, Rose-nak, Lucának nagyon boldog karácsonyt kívánok! Egyetek, igyatok, nézzetek sorozatokat és érezzétek jól magatokat, megérdemlitek!

Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) a forgatásokról küldött karácsonyi üdvözletet a rajongóknak!

   

Skót akcentus a sorozatban

2014.12.23. 11:08, zaphire
Címkék: videó egyéb

Egy új videót adott ki az Outlander Starz, amelyben Carol Ann Crawford a skót akcentusról és a sorozatról beszél. Elképesztőnek tartja, hogy egy olyan közeli és kicsi részen mennyire másként beszélnek, mint például Londonban, és még Skócián belül nagy eltérések vannak. 

Újabb karácsonyi háttérkép

2014.12.22. 21:46, zaphire
Címkék: egyéb

Mindjárt itt van karácsony, ezért nem is jöhetne jobban most egy igazi Jamie és Claire karácsonyi háttérkép. Ismételten a deviantart.com-on találtam ezt a szuper képet.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Sexy TV Characters of 2014

2014.12.22. 12:00, zaphire
Címkék: jamie

A popsugar.com így év végén összeállított egy úgynevezett Sexy TV Characters of 2014 listát, amelyen értelemszerűen a tv legszexisebb karakterei kaptak helyet. A 13-as listán, Sam Heughan, vagyis az általa alakított Jamie az előkelő 1. helyet szerezte meg! Gratulálunk!

Teljes lista

Dekorálj Outlander módon!

2014.12.21. 09:44, zaphire
Címkék: egyéb

A professionalfangirls.com számtalan ötletet osztott meg az Outlander rajongókkal dekoráció terén. Partikellékek, karácsonyfadíszek, üdvözlőlapok és miegyebek találhatóak meg az oldalon, amelyeket könnyedén kinyomtathatsz, illetve amikből ihletet meríthetsz. Szerintem szuper összeállítások vannak az oldalon, mindenképp érdemes benézni ide!

Emellett mindenféle sorozat rajongóinak kedveznek egy másik cikkükkel, amelyben például Downton Abbey díszek, Doctor Who, Harry Potter, Szürke ötven árnyalata, Sherlock karácsonyi dekorációkat találhatunk. Nagyon egyediek és ötletesek. Nézzétek meg!

Beszélgetés a sorozatról

2014.12.21. 09:37, zaphire
Címkék: videó

A 92Y csatorna adta le azt a videót, ahol a Cosmopolitan magazin egyik szerkesztője ült le az Outlander stábbal. A videóban többek között a sorozatról beszéltek, a meghallgatásokról, milyen volt Skóciában forgatni, és persze a pikáns jelenetekre is kitértek. A beszélgetésben Tobias Menzies (Jack/Frank Randall), Sam Heughan (Jamie), Caitriona Balfe (Claire), Diana Gabaldon és Ron Moore producer vett részt.

2 régi új BTS fotó

2014.12.20. 12:25, zaphire

Ismét megjelent két darab forgatási kép. Egy a forgatási szünetben  Graham McTavish (Dougal), Grant O’Rourke (Rupert) & Stephen Walters (Angus) társaságában, a másik kép pedig Caitriona (Claire) és Tobias (Black Jack Randall) közös jelenet forgatása közben készült.

   

Új előzetes!

2014.12.19. 21:09, zaphire
Címkék: videó

Végre megjelent az új előzetes az első évad második felében, amiben többek között Graham Mactavish (Dougal), a sorozat producere Ronald D. Moore, Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan(Jamie) is megszólal. Nem győzik hangsúlyozni, hogy az elkövetkezendő részek sokkal sötétebbek lesznek, izgalmasabbak, és Claire és Jamie kapcsolata is virágozni fog.

How to Speak Outlander: 11. lecke

2014.12.19. 13:29, zaphire
Címkék: lecke

Karácsonyi háttérkép

2014.12.18. 19:09, zaphire
Címkék: egyéb

A deviantart.com-on találtam rá erre a csodás háttérképre, amin Jamie és Claire szerepel. A háttérkép igazi karácsonyi hangulatú, így minden rajongónak bátran ajánlom most. ;)

Katt rá a teljes méretért!

   

Rupert és Angus az időutazásról

2014.12.18. 13:26, zaphire
Címkék: rupert angus videó

Az Outlander Facebook oldala ismét kiadott egy videót, amelyben Grant O'Rourke (Rupert) és Stephen Walters (Angus), Claire két örző-védő embere, mesélt a Craigh Na Dun-ról, vagyis a kövekről, amelyek visszarepítik az embert az időbe. Grant (Rupert) leginkább az 1960-as évekbe menne vissza, míg Stephen (Angus) szeretné látni, hogy nézett ki Jézus.

Régi új forgatási kép

2014.12.17. 12:49, zaphire
Címkék: randall

Ismét egy újabb régebbi forgatási kép jelent meg, ezúttal Tobias Menzies-ről, aki Frank Randall-t alakítja. A kép az 1x08 forgatásán készült.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

 
Facebook

 
Aktuális rész
3x05
"Freedom & Whisky"
2017. 10. 08.
 
 
Következő rész
3x06
"A. Malcolm"
2017. 10. 22.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Egy szerkesztő van: Zaphire
Ha bármi más kérdésed van: Ask.fm
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent a 4. Outlander könyv magyarul!
Cím: Outlander 4. - Őszi dobszó
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 608 + 584
Spoileres leírás! Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    
    

5/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 27. Antique Autumn | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12