OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Új előzetes!

2015.02.04. 18:44, zaphire
Címkék: spoiler videó

A korbácsolásjelenet

2015.02.04. 15:52, zaphire
Címkék: egyéb videó randall

Megjelent egy videó, amelyben a korbácsolás jelenetről beszél Ron Moore producer és Tobias Menzies (Randall).
El kellett dönteniük, hogy Jamie vagy Black Jack szemszögéből készítik a jelenetet, míg végül Black Jack mellett döntöttek, ami nagyon sokat hozzátett a karakteréhez is. Tobias elmondta, hogy Black Jack nyilvánvalóan a sorozat gonosza. Ron Moore arról beszélt, hogy a jelenetet minél valósághűbbre szerették volna megcsinálni, hogy a fájdalom valóban átjöjjön.

Mi várható a sorozatban?

2015.02.04. 11:07, zaphire
Címkék: spoiler

A cartermatt.com-on jelent meg egy cikk az Outlander folytatásáról, hogy mi várható az évad második felében. Természetesen spoiler veszély!

Az utolsó epizódok az évadban őrületesek lesznek. Claire rengeteg érzelmen fog keresztülmenni főleg Jamie-vel, de ott van persze Black Jack is. Már tudjuk, hogy ez az ember egy ördögi személy, szadista, és ő lesz okozója néhány nagyon sokkoló jelenetnek is. 

Caitriona Balfe (Claire) így válaszolt arra a kérdésre, hogy mint színésznő, felkészült-e arra a sok dologra, ami Claire-rel történik.
"Sok minden, tényleg sok. És mindez nyomja a vállamat, mint színésznő, és mint személy. De emellett hihetetlen szerencsés vagyok, hogy van ez a két nagyszerű színész (Sam Heughan és Tobias Menzies), akikben teljesen megbízok. Ők az én sziklám."

Saját fordítás!

Új still kép

2015.02.03. 19:27, zaphire
Címkék: kép jamie claire

Hallgass bele a CD-be!

2015.02.03. 16:28, zaphire
Címkék: videó egyéb

Nyilvánosságra hozták a február 10-én megjelenő Outlander zenei CD egyik számát, a Castle Leoch most teljes hosszúságban meghallgatható.

Kanadai előzetes a visszatéréshez

2015.02.03. 11:13, zaphire
Címkék: spoiler videó

Városok, ahol forgat a stáb

2015.02.02. 11:14, zaphire
Címkék: egyéb

A forgatások helyszíne Skócia, azon belül, a lent látható városok és helyszínek adnak otthont az Outlander helyeknek.

Edinburgh

Edinburgh Skócia fővárosa és második legnagyobb lélekszámú városa.

A Dél-skót-felföld keleti partján található, a Forth folyó deltatorkolatának déli részén. Edinburgh kikötője Leith. A vulkanikus eredetű területen elterülő várost 626-ban alapította Northumbriai Edvin, és a 15. században lett Skócia fővárosa. A híres Edinburgh-i Egyetemnek köszönhetően a felvilágosodás korának egyik központjává vált. A történelem során számos esetben volt csaták színtere; kifosztották, egy része tűzvészben megsemmisült, de lakói kiemelt figyelmet fordítanak történelmi hagyatékuk megőrzésére, környezetük ápolására olyannyira, hogy 1995-ben az Óvárost és az Újvárost az UNESCO a Világörökség részévé választotta. A különleges természeti adottságú, kedvező fekvésű, történelmi nevezetességekben és látnivalókban bővelkedő város gazdasága főleg a turizmusra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatóiparra épül. A nagyszámú bank és az infrastrukturális háttér kiépítése lendületet adott a nemzetközi konferencia- és üzleti turizmusnak is.

A bővebben után folytatódik a cikk!

Régi új forgatási kép

2015.02.02. 11:11, zaphire
Címkék: claire

Ismét egy új forgatási kép jelent meg, ezúttal Caitriona Balfe-ról, azaz Claire-ről.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Sam Heughan is új filmben

2015.01.31. 11:00, zaphire
Címkék: jamie

Nemcsak Caitriona Balfe (Claire) fog szerepelni egy filmben (előző cikk), a Monkey Monster-ben, de most kiderült, Sam Heughan (Jamie) is feltűnik egyben. 

Sam Heughan az újonc sztárjelölttel, Arabella Oz-zal fog együtt játszani a When the Starlight Ends című indie filmben, amely Adam Sigal író-rendező keze alatt fut. "Starlight" egy szürreális sötét komédia, amely  egy küszködő író életét követi nyomon, aki mély depresszióba esik, miután élete szerelmét elvesztette, szembe kell néznie a döntéseivel és tetteivel, amelyek rákényszerítették szerelme távozására.

Új forgatási kép!

2015.01.31. 10:57, zaphire
Címkék: claire

Ismételten kaptunk egy forgatási képet, amelyen Caitriona Balfe (Claire) szerepel. Arról nincs információ, hogy melyik részt forgatták.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Caitriona Balfe új filmje

2015.01.30. 10:51, zaphire
Címkék: claire

A minap röppent fel a hír, hogy Caitriona Balfe (Claire) csatlakozik a Money Monster című film szereplőgárdájához, ami egy a TriStar rendezésében, Jodie Foster által készülő pénzügyi dráma.

George Clooney, Julia Roberts és az Unbroken sztárja, Jack O'Connell már a szereplők között vannak. Clooney karaktere Lee Gates egy bombasztikus televíziós menedzser, akinek a programja - a Money Monster - és élete a felháborodott fegyveresen múlik. (O'Connell). Caitriona Balfe (Claire) a PR részleg egy fejesét fogja játszani.

My Peak Challenge

2015.01.29. 11:32, zaphire
Címkék: jamie

Mint, ahogy tudjuk már, Sam Heughan (Jamie) idén részt vesz a My Peak Challenge nevű sporteseményen, amely jótékony cél érdekében jött létre. Most egy hétperces videót láthatunk, úgynevezett Fitness Test-et, amelyben Sam szerepel.

Régi új still kép

2015.01.27. 11:46, zaphire
Címkék: jamie

Egy régi új still kép jelent meg, hála az Outlander Starz Facebook oldalnak. A képen Jamie Fraser látható. 

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Caitriona Balfe a SAG Awards-on

2015.01.26. 10:06, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) tegnap vett részt a 2015-ös SAG Awards-on, vagyis a Screen Actors Guild Awards-on, amelyet a los angeles-i Shrine Auditorium-ban tartottak. Caitriona egy gyönyörű narancs árnyalatú Solance London ruhát viselt.

Katt rá a többiért!

   

1x09 "The Reckoning" Sneak Peek

2015.01.25. 10:06, zaphire
Címkék: videó 1x09

Végre megkaptuk a beígért sneak peek jelenetet a visszatérő, 1x09-es részhez! Spoiler!

Ron D. Moore: Kedves rajongók! Tudom mennyire várjátok április 4-ét, ezért most itt vagyok, hogy könnyebbé tegyem a várakozást a következő részhez, ami Jamie szemszögéből fog történni, először a sorozat történetében. Szóval most, csak nektek a történet folytatódik.

Jamie: Furcsa, ahogy a dolgokra emlékszünk; Az emberek, a helyek. A pillanatok örökre a szívedbe kötődnek, míg mások csak elhalványulnak a ködben. Mindig tudtam, hogy én más életet fogok élni, mint a többi férfi. Amikor én még legény voltam, nem láttam az utat előttem - Én egyszerűen csak tettem egy lépést, majd egy másikat, mindig előre, rohantam valami felé, nem is tudtam hova. És egy nap megfordultam, visszanéztem és láttam, hogy minden egyes lépés egy meghozott döntésem volt. Hogy balra, vagy jobbra mentem. Előre, vagy nem mentem egyáltalán. Minden nap, minden embernek van egy választása a jó és a rossz között, a szerelem és gyűlölet, néha az élet és a halál között. És e döntések összessége határozza meg az életed. És ez az a nap, amikor rájöttem, hogy ez a nap, amikor férfivá lettem. 

Saját fordítás!

 
Facebook

 
Aktuális rész
3x10
"Heaven & Earth"
2017. 11. 19.
 
 
Következő rész
3x11
"Uncharted"
2017. 11. 26.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Egy szerkesztő van: Zaphire | Könyves blog
Ha bármi más kérdésed van: Ask.fm
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent a 4. Outlander könyv magyarul!
Cím: Outlander 4. - Őszi dobszó
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 608 + 584
Spoileres leírás! Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    
  

7/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 28. Winter Glamour | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12