OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Peak Challenge

2014.12.29. 13:33, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan, az Outlander Jamie-je részt vesz a 2015-ben megrendezendő Peak Challenge-n, amely egy sportesemény, mely jótékonysági célokra gyűjt. Alább a felkészülési videóját láthatjátok.

Új kinézet!

2014.12.28. 19:56, zaphire
Címkék: egyéb

Eltelt egy hónap, így új kinézet is készült. Nem annyira akartam lecserélni, aztán jött az ihlet, valami színesebbre vágytam, így lett ez, amelyen Claire és Jamie van ismét, ezúttal az esküvői ruhájukban. A tumblr oldal volt most nagy segítség.

Nem vagyok teljesen megelégedve, de egy jó darabig ismét ez lesz kint. Igen, időközben egy modulsávra váltottam, jobban átlátható így, úgy gondolom, remélem nektek is tetszik. :)

Outlander Kvíz

2014.12.27. 15:23, zaphire
Címkék: egyéb

Karácsonyra akartam elkészíteni, de végül nem nagyon volt rá időm, így csak egy nap késéssel, de megcsináltam az Outlander Kvízt, amely alapján megtudhatod, mennyire is ismered a sorozatot. A végén kérek visszajelzést az eredményekről! ;)

A bővebben után találod a kvízt!

Ez vagy az?

2014.12.27. 12:26, zaphire

Az Outlander Starz ismét kiadott egy szuper videót, amelyben Sam Heughan (Jamie), Caitriona Balfe (Claire) és Tobias Menzies (Frank /Jack Randall) válaszol egy egy ez vagy az kérdésre. Érdemes megnézni!

1. Black Jack vagy Jamie?
Sam (Jamie): Ez egy nagyon jó kérdés.
Cait (Claire): Jamie.
Tobias (Randall): Black Jack.
Sam: Jamie.
2. Black Jack vagy Frank?
Sam: Black Jack.
Tobias: Black Jack.
Cait: Frank.
3. Macskák vagy kutyák?
Cait: Van egy macskám, de az összes állatot szeretem.
Tobias: Kutyák.
Sam: Cait, mert nagyszerű. (nevet)
4. Foci vagy kosárlabda?
Tobias: Foci. Amerikai?
5. Amerikai foci vagy kosárlabda?
Tobias: Egyikse. Bocsi.
Sam: Kosárlabda.
Tobias: Mindkettő furcsa.
Cait: Foci.
6. Hiszékeny vagy szkeptikus vagy?
Sam: Valószínű hiszékeny.
Tobias: Szkeptikus.
Cait: Hiszékeny minden módon. Sokkal szórakoztatóbb
7. Könyvek vagy filmek?
Tobias: Mindkettő.
Sam: Mindkettő.
Cait: Nem tudom, nem mondhatod, hogy az egyik csak vagy a másik...
8. Nem, választanotok kell...
Mindenki: Mindegyik.
9. Menjünk tovább....
10. Beyoncé vagy Lady Gaga?
Cait: Egyikse.
Sam: Egyikse.
Tobias: Mindkettő.
11. Időutazás vagy otthon maradás?
Cait: Ne kérdezd, nem tudom. Miért kell döntenem?

Saját fordítás!

Régi új forgatási kép

2014.12.27. 12:21, zaphire
Címkék: colum

Ismét egy új forgatási kép jelent meg még az első évad első felének forgatásáról, ezúttal Colum MacKenzie-ről, akit Gary Lewis színész alakít.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

How to Speak Outlander: 12. lecke

2014.12.26. 11:22, zaphire
Címkék: lecke

Új still kép

2014.12.26. 11:19, zaphire
Címkék: jamie claire

Új still kép jelent meg az áprilisban folytatódó sorozathoz, valószínűleg az 1x09 "The Reckoning" című részből.  A képen Jamie-t és Claire láthatjuk.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

 

Caitriona egy napja a forgatáson

2014.12.25. 11:06, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) meséli el, hogyan telik el egy olyan napja, amelyet forgatáson tölt. Nagyon korán kel, beül a fodrászatba, a sminket elkészítik neki. Rengeteget utaznak, ugyanis a sorozat rengeteg helyszínt igényel. Emellett viszont nagyon jó és szórakoztató az egész forgatás, nagyon élvezi, elvannak egymással, furcsa hangokat adnak ki, és efféle furcsaságokat csinálnak a kis szünetekben.

Karácsonyi filmajánló

2014.12.25. 08:12, zaphire
Címkék: egyéb jamie

Egy szuper karácsonyi filmet szeretnék nektek ajánlani, amelyben nem más játssza a főszerepet, mint a mi Sam Heughan-nünk, az Outlander Jamie-je! A címe: Karácsony a kastélyban. Rettentő aranyos és szép karácsonyi film, nézzétek meg!

Történet: Jules Daly (Katie McGrath) egyedül neveli árván maradt unokahúgát, Maddie-t (Leilah de Meza) és kamasz unokaöccsét, a mindig dühös Milót (Travis Turner), akivel egyre több probléma van az iskolában. Az amúgy is nehéz helyzetben lévő Jules-t újabb sorscsapás éri, amikor felmondják az állását. Az összeomlás küszöbén váratlanul megjelenik a milliomos nagybácsi komornyikja, hogy meghívja a családot az európai kastélyába karácsonyra. Castlebury hercege, Edward bácsi (Roger Moore) azonban megkeseredett öregúr, aki ki nem állhatja a zajos gyerekeket. Jules félve lép be a fényes kastélyba, ahol belebotlik a sármos Ashton hercegbe (Sam Heughan).

Online megnézés

Boldog Karácsonyt!

2014.12.24. 10:02, zaphire
Címkék: egyéb

Minden kedves Outlander rajongónak és látogatónak, az összes elite cseréimnek, köztük is Torinak, Bee-nek, Shaly-nak, Darlának, Kittinek, Nikréciának, Minnie-nek, Rose-nak, Lucának nagyon boldog karácsonyt kívánok! Egyetek, igyatok, nézzetek sorozatokat és érezzétek jól magatokat, megérdemlitek!

Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) a forgatásokról küldött karácsonyi üdvözletet a rajongóknak!

   

Skót akcentus a sorozatban

2014.12.23. 11:08, zaphire
Címkék: videó egyéb

Egy új videót adott ki az Outlander Starz, amelyben Carol Ann Crawford a skót akcentusról és a sorozatról beszél. Elképesztőnek tartja, hogy egy olyan közeli és kicsi részen mennyire másként beszélnek, mint például Londonban, és még Skócián belül nagy eltérések vannak. 

Újabb karácsonyi háttérkép

2014.12.22. 21:46, zaphire
Címkék: egyéb

Mindjárt itt van karácsony, ezért nem is jöhetne jobban most egy igazi Jamie és Claire karácsonyi háttérkép. Ismételten a deviantart.com-on találtam ezt a szuper képet.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Sexy TV Characters of 2014

2014.12.22. 12:00, zaphire
Címkék: jamie

A popsugar.com így év végén összeállított egy úgynevezett Sexy TV Characters of 2014 listát, amelyen értelemszerűen a tv legszexisebb karakterei kaptak helyet. A 13-as listán, Sam Heughan, vagyis az általa alakított Jamie az előkelő 1. helyet szerezte meg! Gratulálunk!

Teljes lista

Dekorálj Outlander módon!

2014.12.21. 09:44, zaphire
Címkék: egyéb

A professionalfangirls.com számtalan ötletet osztott meg az Outlander rajongókkal dekoráció terén. Partikellékek, karácsonyfadíszek, üdvözlőlapok és miegyebek találhatóak meg az oldalon, amelyeket könnyedén kinyomtathatsz, illetve amikből ihletet meríthetsz. Szerintem szuper összeállítások vannak az oldalon, mindenképp érdemes benézni ide!

Emellett mindenféle sorozat rajongóinak kedveznek egy másik cikkükkel, amelyben például Downton Abbey díszek, Doctor Who, Harry Potter, Szürke ötven árnyalata, Sherlock karácsonyi dekorációkat találhatunk. Nagyon egyediek és ötletesek. Nézzétek meg!

Beszélgetés a sorozatról

2014.12.21. 09:37, zaphire
Címkék: videó

A 92Y csatorna adta le azt a videót, ahol a Cosmopolitan magazin egyik szerkesztője ült le az Outlander stábbal. A videóban többek között a sorozatról beszéltek, a meghallgatásokról, milyen volt Skóciában forgatni, és persze a pikáns jelenetekre is kitértek. A beszélgetésben Tobias Menzies (Jack/Frank Randall), Sam Heughan (Jamie), Caitriona Balfe (Claire), Diana Gabaldon és Ron Moore producer vett részt.

2 régi új BTS fotó

2014.12.20. 12:25, zaphire

Ismét megjelent két darab forgatási kép. Egy a forgatási szünetben  Graham McTavish (Dougal), Grant O’Rourke (Rupert) & Stephen Walters (Angus) társaságában, a másik kép pedig Caitriona (Claire) és Tobias (Black Jack Randall) közös jelenet forgatása közben készült.

   

Új előzetes!

2014.12.19. 21:09, zaphire
Címkék: videó

Végre megjelent az új előzetes az első évad második felében, amiben többek között Graham Mactavish (Dougal), a sorozat producere Ronald D. Moore, Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan(Jamie) is megszólal. Nem győzik hangsúlyozni, hogy az elkövetkezendő részek sokkal sötétebbek lesznek, izgalmasabbak, és Claire és Jamie kapcsolata is virágozni fog.

How to Speak Outlander: 11. lecke

2014.12.19. 13:29, zaphire
Címkék: lecke

Karácsonyi háttérkép

2014.12.18. 19:09, zaphire
Címkék: egyéb

A deviantart.com-on találtam rá erre a csodás háttérképre, amin Jamie és Claire szerepel. A háttérkép igazi karácsonyi hangulatú, így minden rajongónak bátran ajánlom most. ;)

Katt rá a teljes méretért!

   

Rupert és Angus az időutazásról

2014.12.18. 13:26, zaphire
Címkék: rupert angus videó

Az Outlander Facebook oldala ismét kiadott egy videót, amelyben Grant O'Rourke (Rupert) és Stephen Walters (Angus), Claire két örző-védő embere, mesélt a Craigh Na Dun-ról, vagyis a kövekről, amelyek visszarepítik az embert az időbe. Grant (Rupert) leginkább az 1960-as évekbe menne vissza, míg Stephen (Angus) szeretné látni, hogy nézett ki Jézus.

 
Aktuális rész
4x03
"The False Bride"
2018.11.18.
 
 
Következő rész
4x04
"Common Ground"
2018.11.25.
 
 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018
Cím: Outlander 5. - A lángoló kereszt
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992
Leírás /vigyázz, spoiler veszély!/: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet. Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
 

3/10 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

>>Sorozatkibeszélő<<

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 30. In the Woods | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG