OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

DVD Extra | BTS klip

2015.02.22. 11:33, zaphire
Címkék: claire videó dvd

Caitriona Balfe (Claire) az Outlander Hivatalos Twitter oldalán osztotta meg a megjelenő DVD egyik extrájának, egy színfalak mögötti videónak egy klipjét.

Régi új forgatási kép

2015.02.21. 10:52, zaphire
Címkék: claire randall bts

Régi-új forgatási kép jelent meg Caitriona Balfe (Claire) és Tobias Menzies (Frank) egyik közös jelenetéről az 1x07 "Wedding" című epizódból.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Egyéb: Emellett pedig szeretném megköszönni, ugyanis az oldal kikerült a G-Portál főoldalára az ajánlóba! Nagyon szépen köszönöm, rettenetesen örülök neki:)

Caitriona Balfe Golden Globes Party interjú

2015.02.20. 17:31, zaphire
Címkék: claire

Január 11.-én rendezték meg a Golden Globes Afterparty-t Beverly Hillsben, amelyen Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) is részt vett. Az ott készült egyik interjú most jelent meg, amelyben Caitriona-t kérdezték.

Először elmondta milyen ruhát, illetve cipőt visel, beszél a hűséges rajongókról, emellett megemlíti a forgatásokat, a gyönyörű Skóciát, kedves embereket, viszont az ottani időjárásról nem tud sok jót mondani. "Hideg, nedves". Ezután a karakteréről beszél. 

Új kinézet!

2015.02.19. 21:08, zaphire

Már több, mint egy hónapja volt fent az előző kinézet, amely az esküvői, pontosabban a nászéjszaka fotóiból készült, így úgy döntöttem ideje váltani. Most egy sokkal "outlanderesebb" kinézetet készítettem, a fejlécen a régi és új still képek kaptak helyet, valamint az oldal sötétbe borult. Ez az első sötét kinézet az outlander-online.gportal.hu-n. Remélem tetszik nektek. Véleményeket szívesen fogadok a chatben!:)

DVD Extra | Kibővített jelenet

2015.02.18. 22:24, zaphire
Címkék: dvd jamie claire videó

Végre megjelent youtube.com-on is az egyik DVD Extra bővített jelenete az 1x07 "Wedding" epizódhoz.

TVGuide | Jamie és Claire kapcsolata

2015.02.18. 16:53, zaphire
Címkék: jamie claire videó

A TVGuide Magazinnak adott interjúban Caitriona Balfe (Claire), Sam Heughan (Jamie) és Ron Moore producer mondja el Jamie és Claire közötti kapcsolat kialakulásának útját.

A videó a képre kattintva érhető el

Spoiler | Készüljünk a bonyodalmakra

2015.02.17. 14:06, zaphire
Címkék: spoiler jamie claire ron

Ron Moore, a sorozat rendező/producere a TVGuide.com-nak mesélte el mi is várható a sorozatban Jamie-re és Claire-re.

Az itt levő dolog igazsága az, hogy egy olyan brutális világban, mint az Outlander ideje semmi nem maradhat kellemes és vidám hosszú ideig és ezt a két karakter (Sam Heughan és Caitriona Balfe által játszott) tökéletesen tapasztalni fogja Black Jack Randall legszörnyűségesebb bűnei között. Hogy mire kell számítani, azt a TV Guide megkérdezte Ronald D. Moore producertől, aki azt állítja, hogy lesz néhány pillanat, ami az egész kapcsolatát megváltoztatja Jamie-nek és Claire-nek.

Amikor Jamie-t fogvatartja Jack Randall, az egy rendkívül kulcsfontosságú pillanat a kapcsolatukban és a sorozatban … Már soha nem tudják meg nem történné tenni és ez mindig a részük lesz. Claire érzi a bűnösség óriási terhét. Ha nem ment volna el a helyéről és ott maradt volna— ezeken töpreng, hogy ezek közül az események közül bármelyik felelős-e a helyzetért.

Saját fordítás!

Kedvenc rész

2015.02.16. 13:04, zaphire
Címkék: claire jamie videó

Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) a nemrég megjelent videóban mesélik el, melyik volt az eddigi kedvenc részük. Sam az 1x05-ös részt mondta, amikor útnak indultak a felföldön begyűjteni az adót. 

Skót legendák

2015.02.16. 11:36, zaphire
Címkék: egyéb

Gondoltam összegyűjtök néhány érdekességet a sorozat otthonát adó Skóciáról, az ottani legendákról. A cikket az utikritika.hu segítségével készítettem.

  • A skótok büszkék a nemzeti jellegzetességeikre. Ezeket talán mindenki ismeri. Ilyen a skót duda, a kilt, a whisky, a golf, a haggis, és a short bread. Azonban ma kiderült az igazság az egyik kölcsönzött könyvből! Az első bag-pipe-os perzsa volt, és valószínűleg idáig üldözték azok, akik először hallgatták a játékot.

  • A golf rómaiak játéka volt. Tény és való, itt a fű egész évben zöld és rengeteg terület van erre a sportra. De emiatt utazni heteket...?

  • A whiskyt St Patrick hozta a XV. Század elején Németországból Írországba.

  • A haggis görög találmány, hasonló a mi hurkánkhoz, csak a miénk a skóttal ellentétben finom.

  • A kilt... nos az első férfi, aki ilyet viselt, az bizony angol volt. Erre egyik skót azt felelte, hogy az tuti nem a nőkhöz vonzódott... És a skótok miért viselik? Nos. Csak fel kell emelni és nem kell bajlódni a cipzárral.

  • Viszont megmaradt a short bread (kenyér féleség)

  • Skócia közkedvelt forgatási helyszín legfőképpen a kosztümös történelmi sztorik szempontjából, hiszen ősi erdői, felhőkbe vesző hegyormai és véráztatta csatamezői remek lehetőséget nyújtanak egy nagy volumenű, kasszasikerre éhes, nagy költségvetésű szuperprodukció elkészítésében. Elvégre mégsem lehet mindent az ormótlanul nagy, városméretű stúdiókban fulladozva felvenni… Íme néhány film a személyes toplistámról, különféle műfajokból és stílusokból szemezgetve, amiknek helyszínein személyesen is kirándulni maga volt a száz százalékos, sok az egyben, instant filmes élmény! A filmek: Rettenthetetlen (1995), A Da Vinci-kód (2006), Harry Potter, Egy nap (2011), A boldogító talán (2008)

  • Ki ne hallott volna a Loch Ness-i szörnyről? Skóciában Nessie-nek becézik, s bár a róla szóló legendák közel ezerötszáz évesek, létezését soha nem sikerült bizonyítani. A vele kapcsolatos hírek 1933-ban, egy állítólagos ismételt észlelés után valóságos médiaszenzációt jelentettek, egy évvel később fénykép is készült róla. A kép alapján Nessie leginkább egy dinoszauruszhoz hasonlít, de az állítólagos megfigyelők szerint semmi más nem írható a számlájára, mint hogy úszkál a tóban. Ez pedig hosszú távon nem túl érdekes sajtóhír (főleg azután, hogy a fényképről kiderült: hamisítvány).

    Miután a helyenként 200 m mély, 5°C átlag-hőmérsékletű tóban élő dinoszauruszfaj létezésének lehetőségét tudományosan már több oldalról is bizonyították, Nessie az utóbbi évtizedekben inkább már csak érdekesség – és persze kitűnő "brand" a helyi idegenforgalom számára. A környéken mindenhol (a leginkább Süsü sárkányra emlékeztető) Nessie mosolyog ránk hűtőmágneseken, kulcstartókon, könyvjelzőkön, bögréken, pólókon és még ki tudja hányféle ajándéktárgyon.

Valentin napi üzenet

2015.02.14. 18:45, zaphire

Régi új forgatási kép

2015.02.14. 16:05, zaphire
Címkék: bts claire

Régi új forgatási kép jelent meg, köszönhetően az Outlander hivatalos Twitter oldalának. A képen Caitriona Balfe, azaz Claire látható.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Caitriona Balfe Valentin napi kérése

2015.02.14. 09:53, zaphire
Címkék: videó claire egyéb

Caitriona Balfe (Claire) boldog Valentin-napot kíván mindenkinek, majd azután pedig elmondja, ő mit is szeretne.

"Valaki el tudná nekem küldeni az első évad első nyolc részét iTunes-on? Sam? (Jamie) Tobias? (Randall)"

Outlander Trailer | új előzetes

2015.02.12. 10:45, zaphire
Címkék: videó spoiler

Outlander Midseason Premier Clip

2015.02.12. 10:41, zaphire

Új poszterek! | frissítve

2015.02.12. 09:10, zaphire
Címkék: claire jamie

Új posztert adott ki az Outlander Claire-ről az imént, emellett egy Jamie poszter is megjelent tegnap.

Katt rá a nagyobb méretért!

 

 
Facebook

 
Aktuális rész
3x09
"The Doldrums"
2017. 11. 12.
 
 
Következő rész
3x10
"Heaven & Earth"
2017. 11. 19.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Egy szerkesztő van: Zaphire | Könyves blog
Ha bármi más kérdésed van: Ask.fm
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent a 4. Outlander könyv magyarul!
Cím: Outlander 4. - Őszi dobszó
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 608 + 584
Spoileres leírás! Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    
  

7/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 27. Antique Autumn | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok