OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Spoiler | Készüljünk a bonyodalmakra

2015.02.17. 14:06, zaphire
Címkék: spoiler jamie claire ron

Ron Moore, a sorozat rendező/producere a TVGuide.com-nak mesélte el mi is várható a sorozatban Jamie-re és Claire-re.

Az itt levő dolog igazsága az, hogy egy olyan brutális világban, mint az Outlander ideje semmi nem maradhat kellemes és vidám hosszú ideig és ezt a két karakter (Sam Heughan és Caitriona Balfe által játszott) tökéletesen tapasztalni fogja Black Jack Randall legszörnyűségesebb bűnei között. Hogy mire kell számítani, azt a TV Guide megkérdezte Ronald D. Moore producertől, aki azt állítja, hogy lesz néhány pillanat, ami az egész kapcsolatát megváltoztatja Jamie-nek és Claire-nek.

Amikor Jamie-t fogvatartja Jack Randall, az egy rendkívül kulcsfontosságú pillanat a kapcsolatukban és a sorozatban … Már soha nem tudják meg nem történné tenni és ez mindig a részük lesz. Claire érzi a bűnösség óriási terhét. Ha nem ment volna el a helyéről és ott maradt volna— ezeken töpreng, hogy ezek közül az események közül bármelyik felelős-e a helyzetért.

Saját fordítás!

Kedvenc rész

2015.02.16. 13:04, zaphire
Címkék: claire jamie videó

Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) a nemrég megjelent videóban mesélik el, melyik volt az eddigi kedvenc részük. Sam az 1x05-ös részt mondta, amikor útnak indultak a felföldön begyűjteni az adót. 

Skót legendák

2015.02.16. 11:36, zaphire
Címkék: egyéb

Gondoltam összegyűjtök néhány érdekességet a sorozat otthonát adó Skóciáról, az ottani legendákról. A cikket az utikritika.hu segítségével készítettem.

  • A skótok büszkék a nemzeti jellegzetességeikre. Ezeket talán mindenki ismeri. Ilyen a skót duda, a kilt, a whisky, a golf, a haggis, és a short bread. Azonban ma kiderült az igazság az egyik kölcsönzött könyvből! Az első bag-pipe-os perzsa volt, és valószínűleg idáig üldözték azok, akik először hallgatták a játékot.

  • A golf rómaiak játéka volt. Tény és való, itt a fű egész évben zöld és rengeteg terület van erre a sportra. De emiatt utazni heteket...?

  • A whiskyt St Patrick hozta a XV. Század elején Németországból Írországba.

  • A haggis görög találmány, hasonló a mi hurkánkhoz, csak a miénk a skóttal ellentétben finom.

  • A kilt... nos az első férfi, aki ilyet viselt, az bizony angol volt. Erre egyik skót azt felelte, hogy az tuti nem a nőkhöz vonzódott... És a skótok miért viselik? Nos. Csak fel kell emelni és nem kell bajlódni a cipzárral.

  • Viszont megmaradt a short bread (kenyér féleség)

  • Skócia közkedvelt forgatási helyszín legfőképpen a kosztümös történelmi sztorik szempontjából, hiszen ősi erdői, felhőkbe vesző hegyormai és véráztatta csatamezői remek lehetőséget nyújtanak egy nagy volumenű, kasszasikerre éhes, nagy költségvetésű szuperprodukció elkészítésében. Elvégre mégsem lehet mindent az ormótlanul nagy, városméretű stúdiókban fulladozva felvenni… Íme néhány film a személyes toplistámról, különféle műfajokból és stílusokból szemezgetve, amiknek helyszínein személyesen is kirándulni maga volt a száz százalékos, sok az egyben, instant filmes élmény! A filmek: Rettenthetetlen (1995), A Da Vinci-kód (2006), Harry Potter, Egy nap (2011), A boldogító talán (2008)

  • Ki ne hallott volna a Loch Ness-i szörnyről? Skóciában Nessie-nek becézik, s bár a róla szóló legendák közel ezerötszáz évesek, létezését soha nem sikerült bizonyítani. A vele kapcsolatos hírek 1933-ban, egy állítólagos ismételt észlelés után valóságos médiaszenzációt jelentettek, egy évvel később fénykép is készült róla. A kép alapján Nessie leginkább egy dinoszauruszhoz hasonlít, de az állítólagos megfigyelők szerint semmi más nem írható a számlájára, mint hogy úszkál a tóban. Ez pedig hosszú távon nem túl érdekes sajtóhír (főleg azután, hogy a fényképről kiderült: hamisítvány).

    Miután a helyenként 200 m mély, 5°C átlag-hőmérsékletű tóban élő dinoszauruszfaj létezésének lehetőségét tudományosan már több oldalról is bizonyították, Nessie az utóbbi évtizedekben inkább már csak érdekesség – és persze kitűnő "brand" a helyi idegenforgalom számára. A környéken mindenhol (a leginkább Süsü sárkányra emlékeztető) Nessie mosolyog ránk hűtőmágneseken, kulcstartókon, könyvjelzőkön, bögréken, pólókon és még ki tudja hányféle ajándéktárgyon.

Valentin napi üzenet

2015.02.14. 18:45, zaphire

Régi új forgatási kép

2015.02.14. 16:05, zaphire
Címkék: bts claire

Régi új forgatási kép jelent meg, köszönhetően az Outlander hivatalos Twitter oldalának. A képen Caitriona Balfe, azaz Claire látható.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Caitriona Balfe Valentin napi kérése

2015.02.14. 09:53, zaphire
Címkék: videó claire egyéb

Caitriona Balfe (Claire) boldog Valentin-napot kíván mindenkinek, majd azután pedig elmondja, ő mit is szeretne.

"Valaki el tudná nekem küldeni az első évad első nyolc részét iTunes-on? Sam? (Jamie) Tobias? (Randall)"

Outlander Trailer | új előzetes

2015.02.12. 10:45, zaphire
Címkék: videó spoiler

Outlander Midseason Premier Clip

2015.02.12. 10:41, zaphire

Új poszterek! | frissítve

2015.02.12. 09:10, zaphire
Címkék: claire jamie

Új posztert adott ki az Outlander Claire-ről az imént, emellett egy Jamie poszter is megjelent tegnap.

Katt rá a nagyobb méretért!

 

Sam Heughan interjú Primary Wave Party-n

2015.02.11. 11:02, zaphire
Címkék: jamie videó

Sam Heughan (Jamie) és Arabella Oz, akivel Sam legújabb filmjében a “When the Starlight Ends,”-ben fog együtt szerepelni, részt vettek a Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party-n, ahol készült egy interjú, amelyben az Outlander-t követően az új film forgatásairól beszéltek.

Megrendelhető a CD!

2015.02.10. 22:33, zaphire
Címkék: dvd

Megjelent a sorozat zenei CD-je a Madison Gate Records által OUTLANDER Original Television Soundtrack Vol 1. néven, amelyet az amazon.com-ról meg is rendelhettek. A zenéket a sorozat Emmy-díjas komponálója, Bear McReary szerezte. Átváltva kb. 2500 Ft-ba kerül postaköltség nélkül.

Itt megrendelhető

Track lista:
1. People Disappear All The Time
2. Outlander – The Skye Boat Song (feat. Raya Yarbrough) [Castle Leoch version] 3. Dance Of The Druids (feat. Raya Yarbrough)
4. Fallen Through Time
5. Castle Leoch
6. Comin’ Thro’ The Rye
7. The Woman Of Balnain (feat. Gillebrìde MacMillan)
8. Mrs. Fitz
9. The Losing Side Of History
10. Clean Pease Strae
11. The Marriage Contract
12. The Wedding
13. The Veil Of Time

ITunes: DVD Extrák

2015.02.10. 22:13, zaphire

A DVD Extrái, vagyis kivágott és bővített jelenetek, egyéb plusz videók, plusz az első nyolc rész teljes egészében csak az iTunes-on érhetőek el jelenleg.

Itt megtalálod

Később természetesen amikor a DVD is megjelenik márciusban - kézzel fogható formában - akkor valószínű megjelenik a youtube-on is minden plusz jelenet.

Új poszter!

2015.02.09. 21:48, zaphire
Címkék: randall

Új posztert adott ki az Outlander Starz Black Jack-ről az imént. 

Katt rá a nagyobb méretért!

Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party

2015.02.09. 15:44, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) és Arabella Oz, akivel Sam legújabb filmjében a “When the Starlight Ends,”-ben fog együtt szerepelni, részt vettek a Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party-n.

Katt rájuk a teljes méretért!

   

Apró spoiler

2015.02.08. 10:27, zaphire

Az eonline.com-on ismét a rajongóké volt a főszerep, számtalan kérdésre válaszoltak sorozatokkal kapcsolatban, így természetesen akadt valami az Outlanderről is. Bár túl sok újdonságot nem tudhatunk meg.

Hogy állunk az Outlanderrel? Van valami megosztani való? Április 4. nem jön olyan gyorsan!
A tény, hogy minden "besötétedik". Főleg miután, akik olvasták a könyveket, tudják, hogy a Jamie, Claire, Randall háromszög nem igazán hoz jó dolgokat. Jack Randall a valaha élt legrosszabb ember (ha valóban élt volna). Caitriona Balfe (Claire) így beszélt a forgatásokról: Ez valóban sok, nagyon is. Mint színésznőnek és mint embernek is, hatalmas a nyomás. 

Vanity Fair’s ‘The 20 Most Satisfying Kisses in TV History’

2015.02.08. 10:19, zaphire
Címkék: egyéb jamie claire

A Vanity Fair magazin idén is megválasztotta az úgynevezett ‘The 20 Most Satisfying Kisses in TV History’címet, azaz a legkielégítőbb csókokat a televíziókban. Természetesen helyet kapott Jamie és Claire is az Outlanderből.

Jamie és Claire
A híres nászéjszakás epizódnak köszönhetően (mivel nem a ceremóniával kezdődött a rész, hanem a nászéjszakával) első csókjuk nem egészen volt félénk, se nem ünnepien könnyed, hanem egy igazán perzselő, mindent felégető csók. A közönség már hét epizódot várt erre, hogy kiteljesedjen a szerelem és az Outlander nem okozott csalódást.

Teljes lista

Új BTS fotó

2015.02.06. 11:42, zaphire
Címkék: egyéb kép bts

Graham McTavish, vagyis a sorozat Dougal-ja tette közzé tegnap twitterjén ezt a fotót, amelyen Duncan Lacroix, vagyis Murtagh látható, amint éppen relaxál két jelent forgatása között. :)

   

Outlander Cast Talk | Comic Con

2015.02.06. 11:39, zaphire

Még a tavalyi, 2014-es Comic Con-ról jelent meg egy videó az Outlander csapatról, ahol főleg a sorozatról beszélgettek a riporterrel. 

Új BTS fotók

2015.02.04. 22:33, zaphire

Kaptunk két új BTS, azaz forgatási képet az Outlander Twitter illetve hivatalos Facebook oldalának köszönhetően. Az egyiken Caitriona és Sam - vagyis Claire és Jamie, míg a másikon Graham és Aislín McGuckin, azaz Dougal és Letitia szerepel.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Új előzetes!

2015.02.04. 18:44, zaphire
Címkék: spoiler videó

 
Aktuális rész
4x11
"If not for Hope"
2019.01.13.
 
 
Következő rész
4x12
"Providence"
2019.01.20.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent az 5. Outlander könyv magyarul két kötetben!
Magyar megjelenés: 2018
Cím: Outlander 5. - A lángoló kereszt
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992
Leírás /vigyázz, spoiler veszély!/: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet. Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

0/10 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

>>Sorozatkibeszélő<<

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 30. In the Woods | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték