OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Sam Heughan interjú Primary Wave Party-n

2015.02.11. 11:02, zaphire
Címkék: jamie videó

Sam Heughan (Jamie) és Arabella Oz, akivel Sam legújabb filmjében a “When the Starlight Ends,”-ben fog együtt szerepelni, részt vettek a Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party-n, ahol készült egy interjú, amelyben az Outlander-t követően az új film forgatásairól beszéltek.

Megrendelhető a CD!

2015.02.10. 22:33, zaphire
Címkék: dvd

Megjelent a sorozat zenei CD-je a Madison Gate Records által OUTLANDER Original Television Soundtrack Vol 1. néven, amelyet az amazon.com-ról meg is rendelhettek. A zenéket a sorozat Emmy-díjas komponálója, Bear McReary szerezte. Átváltva kb. 2500 Ft-ba kerül postaköltség nélkül.

Itt megrendelhető

Track lista:
1. People Disappear All The Time
2. Outlander – The Skye Boat Song (feat. Raya Yarbrough) [Castle Leoch version] 3. Dance Of The Druids (feat. Raya Yarbrough)
4. Fallen Through Time
5. Castle Leoch
6. Comin’ Thro’ The Rye
7. The Woman Of Balnain (feat. Gillebrìde MacMillan)
8. Mrs. Fitz
9. The Losing Side Of History
10. Clean Pease Strae
11. The Marriage Contract
12. The Wedding
13. The Veil Of Time

ITunes: DVD Extrák

2015.02.10. 22:13, zaphire

A DVD Extrái, vagyis kivágott és bővített jelenetek, egyéb plusz videók, plusz az első nyolc rész teljes egészében csak az iTunes-on érhetőek el jelenleg.

Itt megtalálod

Később természetesen amikor a DVD is megjelenik márciusban - kézzel fogható formában - akkor valószínű megjelenik a youtube-on is minden plusz jelenet.

Új poszter!

2015.02.09. 21:48, zaphire
Címkék: randall

Új posztert adott ki az Outlander Starz Black Jack-ről az imént. 

Katt rá a nagyobb méretért!

Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party

2015.02.09. 15:44, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) és Arabella Oz, akivel Sam legújabb filmjében a “When the Starlight Ends,”-ben fog együtt szerepelni, részt vettek a Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party-n.

Katt rájuk a teljes méretért!

   

Apró spoiler

2015.02.08. 10:27, zaphire

Az eonline.com-on ismét a rajongóké volt a főszerep, számtalan kérdésre válaszoltak sorozatokkal kapcsolatban, így természetesen akadt valami az Outlanderről is. Bár túl sok újdonságot nem tudhatunk meg.

Hogy állunk az Outlanderrel? Van valami megosztani való? Április 4. nem jön olyan gyorsan!
A tény, hogy minden "besötétedik". Főleg miután, akik olvasták a könyveket, tudják, hogy a Jamie, Claire, Randall háromszög nem igazán hoz jó dolgokat. Jack Randall a valaha élt legrosszabb ember (ha valóban élt volna). Caitriona Balfe (Claire) így beszélt a forgatásokról: Ez valóban sok, nagyon is. Mint színésznőnek és mint embernek is, hatalmas a nyomás. 

Vanity Fair’s ‘The 20 Most Satisfying Kisses in TV History’

2015.02.08. 10:19, zaphire
Címkék: egyéb jamie claire

A Vanity Fair magazin idén is megválasztotta az úgynevezett ‘The 20 Most Satisfying Kisses in TV History’címet, azaz a legkielégítőbb csókokat a televíziókban. Természetesen helyet kapott Jamie és Claire is az Outlanderből.

Jamie és Claire
A híres nászéjszakás epizódnak köszönhetően (mivel nem a ceremóniával kezdődött a rész, hanem a nászéjszakával) első csókjuk nem egészen volt félénk, se nem ünnepien könnyed, hanem egy igazán perzselő, mindent felégető csók. A közönség már hét epizódot várt erre, hogy kiteljesedjen a szerelem és az Outlander nem okozott csalódást.

Teljes lista

Új BTS fotó

2015.02.06. 11:42, zaphire
Címkék: egyéb kép bts

Graham McTavish, vagyis a sorozat Dougal-ja tette közzé tegnap twitterjén ezt a fotót, amelyen Duncan Lacroix, vagyis Murtagh látható, amint éppen relaxál két jelent forgatása között. :)

   

Outlander Cast Talk | Comic Con

2015.02.06. 11:39, zaphire

Még a tavalyi, 2014-es Comic Con-ról jelent meg egy videó az Outlander csapatról, ahol főleg a sorozatról beszélgettek a riporterrel. 

Új BTS fotók

2015.02.04. 22:33, zaphire

Kaptunk két új BTS, azaz forgatási képet az Outlander Twitter illetve hivatalos Facebook oldalának köszönhetően. Az egyiken Caitriona és Sam - vagyis Claire és Jamie, míg a másikon Graham és Aislín McGuckin, azaz Dougal és Letitia szerepel.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Új előzetes!

2015.02.04. 18:44, zaphire
Címkék: spoiler videó

A korbácsolásjelenet

2015.02.04. 15:52, zaphire
Címkék: egyéb videó randall

Megjelent egy videó, amelyben a korbácsolás jelenetről beszél Ron Moore producer és Tobias Menzies (Randall).
El kellett dönteniük, hogy Jamie vagy Black Jack szemszögéből készítik a jelenetet, míg végül Black Jack mellett döntöttek, ami nagyon sokat hozzátett a karakteréhez is. Tobias elmondta, hogy Black Jack nyilvánvalóan a sorozat gonosza. Ron Moore arról beszélt, hogy a jelenetet minél valósághűbbre szerették volna megcsinálni, hogy a fájdalom valóban átjöjjön.

Mi várható a sorozatban?

2015.02.04. 11:07, zaphire
Címkék: spoiler

A cartermatt.com-on jelent meg egy cikk az Outlander folytatásáról, hogy mi várható az évad második felében. Természetesen spoiler veszély!

Az utolsó epizódok az évadban őrületesek lesznek. Claire rengeteg érzelmen fog keresztülmenni főleg Jamie-vel, de ott van persze Black Jack is. Már tudjuk, hogy ez az ember egy ördögi személy, szadista, és ő lesz okozója néhány nagyon sokkoló jelenetnek is. 

Caitriona Balfe (Claire) így válaszolt arra a kérdésre, hogy mint színésznő, felkészült-e arra a sok dologra, ami Claire-rel történik.
"Sok minden, tényleg sok. És mindez nyomja a vállamat, mint színésznő, és mint személy. De emellett hihetetlen szerencsés vagyok, hogy van ez a két nagyszerű színész (Sam Heughan és Tobias Menzies), akikben teljesen megbízok. Ők az én sziklám."

Saját fordítás!

Új still kép

2015.02.03. 19:27, zaphire
Címkék: kép jamie claire

Hallgass bele a CD-be!

2015.02.03. 16:28, zaphire
Címkék: videó egyéb

Nyilvánosságra hozták a február 10-én megjelenő Outlander zenei CD egyik számát, a Castle Leoch most teljes hosszúságban meghallgatható.

 
Facebook

 
Aktuális rész
3x05
"Freedom & Whisky"
2017. 10. 08.
 
 
Következő rész
3x06
"A. Malcolm"
2017. 10. 22.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Egy szerkesztő van: Zaphire
Ha bármi más kérdésed van: Ask.fm
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent a 4. Outlander könyv magyarul!
Cím: Outlander 4. - Őszi dobszó
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 608 + 584
Spoileres leírás! Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    
    

5/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 27. Antique Autumn | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12