OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Új télies kinézet!

2014.11.24. 15:39, zaphire
Címkék: design

Bár az előző igazán Outlander stílusú és hangulatú volt, ideje volt most már egy kicsit téliesebb kinézetbe burkolni az oldalt. Jamie és Claire promó fotókat használtam a kinézet elkészítéséhez, a fejléc felső sávjában pedig az Outlander premierjén készült képek láthatóak.

Remélem tetszik nektek a kinézet!

5 dolog Nell Hudson-ról

2014.11.24. 11:34, zaphire
Címkék: laoghaire

A harpersbazaar.co.uk oldal készítette a cikket Nell Hudson színésznőről, aki az Outlander-ben Laoghaire MacKenzie karakterét játsza el, aki Mrs. Fitzgibbons unokája. Itt van néhány dolog, amit érdemes tudni a 23 éves színésznőről.

1. Ő egy angol rózsa
A vezetékneve, az arany fürtjei és a mélykék szeme ellenére nem áll rokonságban Kate Hudson-nal. Egy farmon nőtt fel Worcestershire közelében, ahol fákra mászott és folyóban úszott. Ez az első főbb szerepe, mióta elvégezte az Oxford Dráma iskolát 2012-ben.

2. Rendkívül tehetséges
Nell egyben énekesnő és dalszövegíró is, aki Jools Holland-dal és Deacon Blue-val turnézott a nyáron. Tud játszani ukulelén és azt is hallottuk, hogy remekül utánozza Eric Cartman-t. 

3. Nem beképzelt
Nell nem bánja, ha véletlenül "Neil"-nek nevezik, ami teljes mértékben Harry Potter Neville-jének hangzik minden egyes alkalomkor.

4. Lelkes olvasó
Miközben az Outlander forgatások zajlottak, összesen 33 könyvet olvasott ki. Kedvenc írói Barbara Comyns és F. Scott Fitzgerald. Emellett ő maga is ír cikkeket, dalszövegek mellett.

5. Egy igazi fenegyerek
Nell szereti a nagy adrenalint, és később szeretne egy akciófilmben szerepelni, csak így tudná kipróbálni a különböző mutatványokat. Mi a nagy álma? Karate harc rengeteg rosszfiúval.

Saját fordítás!

How to Speak Outlander: 4. lecke

2014.11.24. 11:19, zaphire
Címkék: lecke

Sam & Caitriona TVGuide fotózáson

2014.11.23. 18:51, zaphire
Címkék: jamie claire videó

Sam (Jamie) és Cait (Claire) a TVGuide fotózásán készült interjú jelent meg még augusztusból.
Cait elmondja mit is jelent az, hogy Outlander - aki nem skót, nem ott él, vagyis sassenach, angolszász, ahogy Jamie Claire-t hívja.
Sam elmondja miről is szól a sorozat - ami legfőképp Claire-re összpontosul

12 mód, hogyan éljük túl a szünetet

2014.11.23. 10:36, zaphire
Címkék: egyéb cikk

A hollywood.com segítségünkre volt és elárulta, hogyan tudnánk túlélni az Outlander évközi szünetét, ami valljuk be, nem kevés idő. Íme néhány módszer a cikk alapján.

1. Olvass el mindent a főszereplőket alakító színészekről a Google-ban.
2. Kövesd a stábot twitter-en. Amit megtudhatsz többek között: Caitriona (Claire) imádja a macskákat, Sam (Jamie) pedig sokat mászik hegyekre. És volt az az idő, amikor Sam véletlenül egy szexoldal linkjét küldte el Cait-nek szülinapjára.
3. Tervezd meg az utadat Skóciába! Vedd elő a tértképet és készíts tervet a saját Outlander utadhoz, meglátogatni Iverness-t, Fort William-et és netán egy furcsa követ. Ki tudja? Ha szerencsés vagy, te is visszautazol az időben.
4. Olvasd el a könyveket! Ha meghalsz azért, hogy megtudd mi történik Jamie hirtelen betoppanása után, akkor hajrá, olvasd el. Van belőle nyolc, szóval egy ideig le tudod magad kötni. (itthon eddig csak kettő jelent meg, több infó a könyvek menüben)
5. Tanuld meg a gael-kelta nyelvet. A sorozat nem feliratozza, amikor ezen a nyelven beszélnek a felföldiek, így tehát hasznos dolog kicsit belemélyedni a dologba. Aye, Sassenach?
6. Nézd újra a Wedding 1x07-es epizódot, amiről mindenki beszél. Tudjuk, hogy akarod.
7. Kövesd az outlandermeangirls tumblr oldalt, több, mint brilliáns. 
8. Ajánld minden barátodnak a sorozatot, mert nem tudják mit hagynak ki. (a végén úgy is megköszönik)
9. Hordj sok sok plédet. Talán még trendi is lesz, ahogy magadra tekered és úgy érezheted, te is a skót klán tagja vagy.
10. Igyál whisky-t. Ahogy Claire.
11. Hallgasd meg Ronald D. Moore producer összes interjúját Youtube-on.
12. Legfontosabb: emlékezz, április nincs is olyan messze, hamar itt lesz, hamarabb, mint gondolnád. Ki fogod bírni!

Saját fordítás!

Galéria feltöltés: Forgatási képek

2014.11.23. 10:28, zaphire
Címkék: képek

Az első évad eddigi forgatási képei, ami több, mint 100, végre feltöltésre került a galériába. Érdemes csekkolni őket, mert néhány nagyon vicces, vagy aranyos, vagy egyszerűen gyönyörű rajta a táj.

   

Lotte Verbeek Photoshoot

2014.11.22. 19:58, zaphire
Címkék: geillis

Lotte Verbeek-ről (Geillis) készült egy fotósorozat az elmúlt hónapban.

Katt rájuk a nagyobb méretért!

   

Sam & Caitriona TVGuide interjú

2014.11.22. 14:23, zaphire
Címkék: jamie claire videó

A TVGuide interjújában Caitriona (Claire) és Sam (Jamie) többek között arról beszéltek mi volt a kedvenc sorozatuk régen, legcikisebb színészi momentumukat mesélték el.

Egy jövőbeni jelenetről

2014.11.22. 09:41, zaphire
Címkék: jamie claire

A popsugar.com kapta el Sam Heughan-t (Jamie) és Caitriona Balfe-t (Claire) a Miss Golden Globe eseményen és megkérdezték őket az elkövetkezendő részekről.

Mindketten egyet értettek abban, hogy az egyik legnehezebb jelenetet vették fel nem olyan régen. Egy csónakban kell együtt evezniük és nem igazán volt hozzá tehetségük.

"A hajó kemény dió volt." - mondta Sam. 
"Nem vagyunk túl jó evezők" - tette hozzá Caitriona. - "Sam szörnyű evező" - tisztázta nevetve.

Saját fordítás!

How to Speak Outlander: 3. lecke

2014.11.21. 21:01, zaphire
Címkék: lecke

Miss Golden Globe Event

2014.11.21. 13:10, zaphire
Címkék: jamie claire képek

Tegnap este Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) részt vettek a Miss Golden Globe eseményen, amin Miss Golden Globe-ot választották meg.

A többi képért katt rájuk.

   

16 érdekes tény a sorozatról

2014.11.21. 07:02, zaphire
Címkék: egyéb cikk

Az eonline.com hozta napvilágra azt a cikket, amelyben 16 olyan tényt sorol fel az Outlander-ről, amit eddig nem tudhattunk vagy nem is gondoltunk volna.

1. Diana Gabaldon leges-legelőször, évekkel ezelőtt, amikor elképzelte karaktereit, Jamie szerepére Liam Neeson-t vagy Sean Connery-t gondolta. 
2. Először úgy volt, hogy Claire-t eljátszó színésznőt keresik meg, aztán Jamie-t, de ez persze nem így sült el. Claire-re nagyon nehezen találtak rá. Sam (Jamie) már nagyon korán ki lett választva, ő az elsők között volt.
3. Sam Heughan (Jamie) megszállottan akarta a szerepet az Outlander-be. Ismerte Ronald D. Moore korábbi munkáit, mint a Star Trek. Caitriona (Claire) azt nyilatkozta, hogy Sam állandóan az Outlander trilógiáról beszél.
4. Caitriona (Claire) a forgatások nagy részén nem visel semmilyen sminket. "Gyönyörű bőre van". - nyilatkozta a sorozat sminkese.
5. Jamie hátát 45 percig dörzsölik olajjal minden forgatás előtt. Összesen 2 óra 30 percig tart az egész hátának elkészítése. A legtöbb idejét a sminkes-székben tölti, hiszen sokszor látszódik a sebhelyes háta. 
6. Van egy Outlander-Sütöde rajongói fan club, akik mindig megtalálják a stábot és mindenféle általuk sütött/főzött ételekkel látják el őket.
7. Minden jelmez korhű, sőt, még az összes fehérnemű is, amit a kosztümök alatt hordanak. 
8. Minden egyes skótszoknya a sorozatban egyedi. 
9. Sam (Jamie) felszabadítónak találja, amikor skótszoknyát viselhet, főleg a sok nadrág után és a lovaglás is könnyebb.
10. Dougal skótszoknyája a vállán át terül el a mellkasán, ami az arisztokratikus külsejét segíti elő. Egy ú.n. kolduscsomóval és egy speciális kővel oldották meg, amit egy igazi Felföldi adott a stábnak.
11. A sorozat különbözik a könyvektől. Geillis karakterén változtattak a legtöbbet, így majdhogynem neki van a legnehezebb dolga karaktermegoldás terén.
12. A gyógyítási módszerek a sorozatban  a skótoknál valósak és mind pontosak. A Feldöldiek nem nagyon ismertek modern megoldásokat. Trágyát használták a heges arcra. Epilepsziára azt, hogy vizet igyanak egy olyan koponyából, akinek tulajdonosa öngyilkos lett.
13. A kelta nyelvekhez tartozó gael nyelv nem könnyű. A sorozatnak saját gael nyelvtanára van, aki speciálisan a 18. századi beszédet tanítja a színészeknek.
14. Bár nehezen hihető,  sorozat igenis követi a történelmet.
15. Minden forgatási helyszín Skóciában van.
16. A zavaró tényezők: erőszak, kínzás, nemi erőszak. A sorozat valóban hajaz a Game of Thrones-ra ilyen téren.

Saját fordítás!

Lájkold a Facebook oldalt!

2014.11.20. 21:30, zaphire

Az outlander-online.gportal.hu oldalnak bizony van saját Facebook oldala is. Számtalan fotó, fanart, érdekesség és videó látható azon az oldalon, amik nem feltétlenül kerülnek ki erre az oldalra, így tehát érdemes követni a Facebook-ot is a legfrissebb hírekért és szívdöglesztő fotókért Sam Heughan-ról (Jamie) ;).

Facebook oldal

Forgatási képek

2014.11.20. 20:36, zaphire
Címkék: képek

Néhány régi-új forgatási kép jelent meg még az első évad első felének forgatásakor. 

Katt rájuk a többiért!

   

Karakterbemutatás: Jamie

2014.11.20. 13:58, zaphire
Címkék: jamie videó

Amiért teljesen odavagyunk Jamie és Claire kapcsolatáért

2014.11.20. 07:04, zaphire
Címkék: jamie claire

A fashionstyle.com öt nyomós okot hozott fel, hogy miért is vagyunk annyira oda Jamie Fraser és Claire Randall kapcsolatáért. Ha Te is az Outlander szünettől szenvedsz, olvasd el ezt, hogy enyhüljön a várakozás okozta kín.

Védelmezik egymást
Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztak egymással, Jamie és Claire óvják a másikat. Legyen szó sérülés ellátásáról, Black Jack Randall-től, vagy egy erkölcstelen felföldi viselkedésétől, Jamie és Claire ösztönösen védik egymást hihetetlenül édesen és közben drámai pillanatokat okozva.

Sam Heughan és Caitriona Balfe kémiája
Nézzünk szembe vele! Sam (Jamie) és Caitriona (Claire) között vibrál a levegő, amikor a képernyőn egy jelenetben vannak, vegyük például a nászéjszakát. Na ugye!
A két színész fantasztikus munkát végez, hogy hozza a két karaktert. Ez ritka, hogy a főszereplők között ennyire természetes legyen a kémia, és nem is csoda, hogy a rajongók össze akarják boronálni a két színészt a való életben. 

Jamie fogadalma, hogy sona nem bántja Claire-t
Diana Gabaldon első könyvében a híres verés jelenet után, Jamie és Claire lezárják ezeket az érzelmeket és új értelmet adnak kapcsolatuknak. Megnyugtatja Claire-t, hogy soha nem fogja újra kezét ráemelni, Jamie egy skót italt tart és ugyanazt a fogadalmat teszi, mint egy férj  a feleségének. Ez egy édes jelenet és alig várjuk, hogy a sorozatban láthassuk.

A szarkasztikus beszélgetéseik
Miközben Jamie és Claire romantikus pillanataikat töltik együtt, imádjuk a szarkasztikus párbeszédeiket. Amíg Frank Randall nem túlzottan, Jamie értékeli Claire gyors észjárását. Emellett az egyik legszórakoztatóbb jelenet az volt, amikor Claire ugratta Jamie-t az asztalnál, miután az Laoghaire-vel csókolózott. Érezni lehetett a szexuális feszültséget a két ész csatájában. 

Egyenlőként bánnak egymással
Nem úgy, mint Frank Randall, Jamie tudja, hogy Claire nem az az otthon ülős fajta és így tiszteli őt, Claire a függetlenségét.
Továbbá nincs különbség köztük hatalmi viszonylatban, egyenrangú partnerekként bánnak egymással és őszinték egymáshoz. Emellett inspirálják egymást, hogy jobb emberek legyenek és támaszt nyújtanak egymásnak. 

Saját fordítás!

Sam & Caitriona Personality Test

2014.11.19. 19:27, zaphire
Címkék: claire jamie

Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) most az Entertainment Weekly jóvoltából egy Personality teszten mentek keresztül, ahol többek között megtudhattuk ki volt az a sztár akibe elsőként belezúgtak.

18 db háttérkép

2014.11.19. 12:54, zaphire
Címkék: wallpaper

Gondoltam, míg a sorozat szüneten van, addig mi feldíszíthetjük a gépeinket, ezekkel a csodás háttérképekkel.

Katt rájuk a többiért!

   

   

Forrás: fanpop.com, deviantart.com, outlander-online.com, starz.com

Boldog szülinapot Laoghaire!

2014.11.19. 11:46, zaphire
Címkék: laoghaire szülinap

Ma ünnepli születésnapját Nell Hudson színésznő, aki az Outlander-ben Laoghaire-t játssza, Mrs. FitzGibbons unokáját. Boldog szülinapot!

A forgatások kezdete

2014.11.19. 06:48, zaphire
Címkék: jamie claire videó
 
Előző rész
3x13
"Eye of the Storm" évadzáró
2017. 12. 10.
 
 
Következő rész
4x01
"America the Beautiful"
2018 november 4.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018 ősz
Cím: Outlander 5. - The Fiery Cross
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

5/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 29. Elegant Lines | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!