OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Régi új forgatási kép

2014.12.29. 22:56, zaphire
Címkék: claire colum

Egy újabb régebbi forgatási képet kaptunk az Outlander Facebook oldala jóvoltából, amelyen Caitriona Balfe, azaz Claire és Colum szerepel.

   

Peak Challenge

2014.12.29. 13:33, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan, az Outlander Jamie-je részt vesz a 2015-ben megrendezendő Peak Challenge-n, amely egy sportesemény, mely jótékonysági célokra gyűjt. Alább a felkészülési videóját láthatjátok.

Új kinézet!

2014.12.28. 19:56, zaphire
Címkék: egyéb

Eltelt egy hónap, így új kinézet is készült. Nem annyira akartam lecserélni, aztán jött az ihlet, valami színesebbre vágytam, így lett ez, amelyen Claire és Jamie van ismét, ezúttal az esküvői ruhájukban. A tumblr oldal volt most nagy segítség.

Nem vagyok teljesen megelégedve, de egy jó darabig ismét ez lesz kint. Igen, időközben egy modulsávra váltottam, jobban átlátható így, úgy gondolom, remélem nektek is tetszik. :)

Outlander Kvíz

2014.12.27. 15:23, zaphire
Címkék: egyéb

Karácsonyra akartam elkészíteni, de végül nem nagyon volt rá időm, így csak egy nap késéssel, de megcsináltam az Outlander Kvízt, amely alapján megtudhatod, mennyire is ismered a sorozatot. A végén kérek visszajelzést az eredményekről! ;)

A bővebben után találod a kvízt!

Ez vagy az?

2014.12.27. 12:26, zaphire

Az Outlander Starz ismét kiadott egy szuper videót, amelyben Sam Heughan (Jamie), Caitriona Balfe (Claire) és Tobias Menzies (Frank /Jack Randall) válaszol egy egy ez vagy az kérdésre. Érdemes megnézni!

1. Black Jack vagy Jamie?
Sam (Jamie): Ez egy nagyon jó kérdés.
Cait (Claire): Jamie.
Tobias (Randall): Black Jack.
Sam: Jamie.
2. Black Jack vagy Frank?
Sam: Black Jack.
Tobias: Black Jack.
Cait: Frank.
3. Macskák vagy kutyák?
Cait: Van egy macskám, de az összes állatot szeretem.
Tobias: Kutyák.
Sam: Cait, mert nagyszerű. (nevet)
4. Foci vagy kosárlabda?
Tobias: Foci. Amerikai?
5. Amerikai foci vagy kosárlabda?
Tobias: Egyikse. Bocsi.
Sam: Kosárlabda.
Tobias: Mindkettő furcsa.
Cait: Foci.
6. Hiszékeny vagy szkeptikus vagy?
Sam: Valószínű hiszékeny.
Tobias: Szkeptikus.
Cait: Hiszékeny minden módon. Sokkal szórakoztatóbb
7. Könyvek vagy filmek?
Tobias: Mindkettő.
Sam: Mindkettő.
Cait: Nem tudom, nem mondhatod, hogy az egyik csak vagy a másik...
8. Nem, választanotok kell...
Mindenki: Mindegyik.
9. Menjünk tovább....
10. Beyoncé vagy Lady Gaga?
Cait: Egyikse.
Sam: Egyikse.
Tobias: Mindkettő.
11. Időutazás vagy otthon maradás?
Cait: Ne kérdezd, nem tudom. Miért kell döntenem?

Saját fordítás!

Régi új forgatási kép

2014.12.27. 12:21, zaphire
Címkék: colum

Ismét egy új forgatási kép jelent meg még az első évad első felének forgatásáról, ezúttal Colum MacKenzie-ről, akit Gary Lewis színész alakít.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

How to Speak Outlander: 12. lecke

2014.12.26. 11:22, zaphire
Címkék: lecke

Új still kép

2014.12.26. 11:19, zaphire
Címkék: jamie claire

Új still kép jelent meg az áprilisban folytatódó sorozathoz, valószínűleg az 1x09 "The Reckoning" című részből.  A képen Jamie-t és Claire láthatjuk.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

 

Caitriona egy napja a forgatáson

2014.12.25. 11:06, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) meséli el, hogyan telik el egy olyan napja, amelyet forgatáson tölt. Nagyon korán kel, beül a fodrászatba, a sminket elkészítik neki. Rengeteget utaznak, ugyanis a sorozat rengeteg helyszínt igényel. Emellett viszont nagyon jó és szórakoztató az egész forgatás, nagyon élvezi, elvannak egymással, furcsa hangokat adnak ki, és efféle furcsaságokat csinálnak a kis szünetekben.

Karácsonyi filmajánló

2014.12.25. 08:12, zaphire
Címkék: egyéb jamie

Egy szuper karácsonyi filmet szeretnék nektek ajánlani, amelyben nem más játssza a főszerepet, mint a mi Sam Heughan-nünk, az Outlander Jamie-je! A címe: Karácsony a kastélyban. Rettentő aranyos és szép karácsonyi film, nézzétek meg!

Történet: Jules Daly (Katie McGrath) egyedül neveli árván maradt unokahúgát, Maddie-t (Leilah de Meza) és kamasz unokaöccsét, a mindig dühös Milót (Travis Turner), akivel egyre több probléma van az iskolában. Az amúgy is nehéz helyzetben lévő Jules-t újabb sorscsapás éri, amikor felmondják az állását. Az összeomlás küszöbén váratlanul megjelenik a milliomos nagybácsi komornyikja, hogy meghívja a családot az európai kastélyába karácsonyra. Castlebury hercege, Edward bácsi (Roger Moore) azonban megkeseredett öregúr, aki ki nem állhatja a zajos gyerekeket. Jules félve lép be a fényes kastélyba, ahol belebotlik a sármos Ashton hercegbe (Sam Heughan).

Online megnézés

Boldog Karácsonyt!

2014.12.24. 10:02, zaphire
Címkék: egyéb

Minden kedves Outlander rajongónak és látogatónak, az összes elite cseréimnek, köztük is Torinak, Bee-nek, Shaly-nak, Darlának, Kittinek, Nikréciának, Minnie-nek, Rose-nak, Lucának nagyon boldog karácsonyt kívánok! Egyetek, igyatok, nézzetek sorozatokat és érezzétek jól magatokat, megérdemlitek!

Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) a forgatásokról küldött karácsonyi üdvözletet a rajongóknak!

   

Skót akcentus a sorozatban

2014.12.23. 11:08, zaphire
Címkék: videó egyéb

Egy új videót adott ki az Outlander Starz, amelyben Carol Ann Crawford a skót akcentusról és a sorozatról beszél. Elképesztőnek tartja, hogy egy olyan közeli és kicsi részen mennyire másként beszélnek, mint például Londonban, és még Skócián belül nagy eltérések vannak. 

Újabb karácsonyi háttérkép

2014.12.22. 21:46, zaphire
Címkék: egyéb

Mindjárt itt van karácsony, ezért nem is jöhetne jobban most egy igazi Jamie és Claire karácsonyi háttérkép. Ismételten a deviantart.com-on találtam ezt a szuper képet.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Sexy TV Characters of 2014

2014.12.22. 12:00, zaphire
Címkék: jamie

A popsugar.com így év végén összeállított egy úgynevezett Sexy TV Characters of 2014 listát, amelyen értelemszerűen a tv legszexisebb karakterei kaptak helyet. A 13-as listán, Sam Heughan, vagyis az általa alakított Jamie az előkelő 1. helyet szerezte meg! Gratulálunk!

Teljes lista

Dekorálj Outlander módon!

2014.12.21. 09:44, zaphire
Címkék: egyéb

A professionalfangirls.com számtalan ötletet osztott meg az Outlander rajongókkal dekoráció terén. Partikellékek, karácsonyfadíszek, üdvözlőlapok és miegyebek találhatóak meg az oldalon, amelyeket könnyedén kinyomtathatsz, illetve amikből ihletet meríthetsz. Szerintem szuper összeállítások vannak az oldalon, mindenképp érdemes benézni ide!

Emellett mindenféle sorozat rajongóinak kedveznek egy másik cikkükkel, amelyben például Downton Abbey díszek, Doctor Who, Harry Potter, Szürke ötven árnyalata, Sherlock karácsonyi dekorációkat találhatunk. Nagyon egyediek és ötletesek. Nézzétek meg!

 
Facebook

 
Következő részek

3. évad 1. rész | 2017. szeptember 10. | Starz
Információk *folyamatosan frissülő hírfolyam

1. és 2. évad szinkronos | AXN White | Ismétlések
Műsor

 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Egy szerkesztő van: Zaphire
Ha bármi más kérdésed van: Ask.fm
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent a 4. Outlander könyv magyarul!
Cím: Outlander 4. - Őszi dobszó
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: nem ismert
Spoileres leírás! Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    
    

5/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 25. Waiting | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12