OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Idézetek a TCA Outlander Panel eseményről

2015.01.12. 10:45, zaphire

A napokban rendezték meg a Winter Television Critics Association-ot, amelyen az Outlander sorozatnak is volt egy külön panele, ahol Ron Moore producer, Diana Gabaldon (Twitter neve: Writer_DG) a könyvek írója, Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) vett részt. Alább a twitter-en közzétett idézeteket olvashatjátok, amelyek elhangoztak a beszélgetésen.

Kíváncsi vagyok milyen @SamHeughan? @Writer_DG says: “Már nem lehetne ennél jobb gentleman” #Outlander #TCA15

"Megmutatta nekem, hogy mennyi erő van bennem, és mennyire vagyok rugalmas” – @CaitrionamBalfe hogy mennyire változtatta meg őt az #Outlander #TCA15

“Frank sztoriját ismét meglátogatjuk a második évadban” – @RonDMoore #Outlander #TCA15

@CaitrionamBalfe a verős jelenetről: “Megpróbáltuk megadni azt a tiszteletet, amelyet megérdemelt a jelenet” #Outlander #TCA15

Sam az InStyle & Warner Bros. Golden Globes Party-n

2015.01.12. 10:37, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan-nak (Jamie) rettentő sűrű napjai vannak, a BAFTA Tea Party-t követő napon még az InStyle & Warner Bros. Golden Globes Party-n is részt vett, amelyen 4 db kép készült.

Katt rájuk a nagyobb méretért!

   

Könyv vagy sorozat?

2015.01.11. 14:04, zaphire
Címkék: egyéb cikk

Gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a cikket vagy sem, de végül úgy döntöttem megosztom veletek az én nézeteimet ezzel kapcsolatban, ugyanis az Outlander esetében a könyv és a sorozat nagyon szoros kapcsolatban van egymással, nem úgy, mint más sorozatoknál, például a Vámpírnaplóknál. 

Le szeretném szögezni, hogy senkit nem akarok utasítani arra, hogy mit tegyen, egyszerűen csak megosztom veletek a véleményem, esetleg javaslok pár dolgot, hogy a könyvet érdemes-e előbb elolvasni.

Az Outlander-t kétféle módon lehet megismerni: a könyvek által és csak maga a sorozat által. Egyelőre úgy tűnik többségben vannak azok, akik a könyveket olvasták és úgy ismerték meg a sorozatot, mint azok, akik csak a sorozat nézik, a könyveket nem olvasták előtte.

Akik nem olvasták a könyvet/könyveket azoknak mondom, hogy bizony a sorozat rettentő hű a könyvhöz, szinte maguk a párbeszédek, szó szerint kerülnek bele a sorozatba, a cselekmények és a kronológia is teljesen megegyező, rendkívül apró eltérések vannak, mint például Geillis hajának színe. Így mondhatni eléggé nagy kérdés ki melyiket nézi/olvassa előbb. Mivel én majdhogynem egy időben kezdtem a sorozatot és a könyvet, a két dolog nagyon szorosan élt a fejemben, párhuzamosan futottak és azt kell, hogy mondjam, hogy bizony a sorozat sokkallta nagyobb élményt nyújtott. Ne értsetek félre, a könyv csodálatos. Fantasztikusan ábrázolja a karaktereket, írja le a cselekményt és meséli el a tájakat. Viszont a sorozat valami mágikus hangulatot is hoz magával és egy ideig abba is hagytam az olvasást, hogy ne tudjam előre mi fog történni. Na akkor aztán elképesztően élveztem minden percét a sorozatnak! Izgultam a karakterekkel, elámultam a helyszínektől és olvadoztam Jamie Fraser-től. (:D) Szóval, ha engem megkérdez valaki, hogy mégis melyikkel kezdje: a könyvvel vagy a sorozattal, egyértelműen az utóbbira szavazok! A könyv tökéletes kiegészítője a sorozatnak, holott egyben az alapköve is. Ezzel nem a könyvet akartam lehúzni, hanem a sorozatot dicsőíteni. Természetesen ki nem lehet hagyni a könyvet, hiszen megannyi plusz érdekesség és részletgazdag leírás található a karakterekről, magáról a skót világról, a kelta mondákról. 

Nem tudom, remélem tudtam valamit segíteni azoknak, akik esetleg gondolkoznak ezen a könyv vs. sorozat témán, vagy tervezgetik, hogy elkezdik a könyvet, vagy a sorozatot netán. Szívesen olvasom, ha esetleg nektek van véleményetek a dologról, nyugodtan írjátok meg, Ti hogy látjátok ezt.

Sam Heughan & Caitriona Balfe a 2015-ös Bafta Tea Party-n

2015.01.11. 10:41, zaphire
Címkék: claire jamie

Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) tegnap a 2015-ös Bafta Tea Party-ra voltak hivatalosak, csakúgy, mint a tavalyi évben. Az esemény Los Angeles-ben volt, úgy, mint a TCA Winter Press, amelyen pedig egy nappal korábban vettek részt Ron Moore producerrel és Diana Gabaldonnal, a könyvek írójával. Most itt van néhány fotó a Tea Party-ról. Sam és Cait is nagyon elegánsak voltak.

Katt rájuk a többiért! 

   

   

Boldog szülinapot Diana!

2015.01.11. 10:35, zaphire

Ma ünnepli születésnapját Diana Gabaldon, az Outlander könyvek csodálatos írónője! Boldog születésnapot!

TCA 2015 AccessHollywood interjú

2015.01.10. 18:27, zaphire
Címkék: tca claire jamie

A TCA-n az AccessHollywood.com készített egy interjút Sam Heughan-nal (Jamie) és Caitriona Balfe-val (Claire), amelyben a rajongók által feltett kérdésekre válaszoltak.

Az első kérdés egyfajta játék volt, amelynek az a neve, hogy "Kiss, Marry, Kill", vagyis "Csók, Házasság vagy megölés" és kaptak három személyt, majd el kellett dönteniük, ki milyen sorsra jut e három lehetőség alapján.
Sam Heughan (Jamie) három személynek Mrs. Fitz-et, Laoghaire-t és Geillis-t kapta. Mrs. Fitz-et választotta házasságra, mert nagyon jól főz. Laoghaire-t csókolja meg és sajnos Geillis-t öli meg.
Caitriona (Claire) Angust, Rupertet és Murtagh-ot kapta. Murtagh-ot választotta házasságra, Rupert-et csókra és hát Angust megölésre :D.
Aztán megkérdezték mi a jelenlegi "bűnös élvezetük", mire Sam: "A mandulavaj evés". Caitriona pedig: "Real Housewives of Beverly Hills sorozat".

Új 1. évados promó képek

2015.01.10. 10:56, zaphire

Többek között a TCA-nak is köszönhetően a sorozatról való információk és képek megjelenése is felgyorsult, a mai nap a legújabb előzetes mellé még 4 db promó képet is kaptunk!

Katt rájuk a nagyobb méretért!

   

 

Outlander Panel a Winter Television Critics Association-on

2015.01.10. 10:46, zaphire
Címkék: tca

Tegnap jelent meg az Outlander stáb a 2015-ös TCA-n, vagyis a Winter Television Critics Association-on, ahol saját panelük is volt, amelyen a sorozatról beszélgettek, bemutatták a legújabb előzetest is, és rengeteg fotó készült róluk.

A többiért katt rájuk!

   

   

Új 2 perces előzetes!

2015.01.10. 10:35, zaphire
Címkék: videó

Starz vacsora

2015.01.09. 18:14, zaphire
Címkék: jamie claire

Új fotó jelent meg! Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) ma részt vettek a Starz csatorna privát vacsoráján. A vendégek főként a csatorna színészei voltak, többek között - például a fotón - a Black Sails  színészei, akik társaságában két kedvencünk is ott van.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Együtt ebédelés

2015.01.09. 12:22, zaphire
Címkék: jamie claire

Sam Heughan (Jamie) tegnap osztotta meg ezt a képet Instagramján, amelyen Caitriona Balfe-val (Claire) ebédelt  a People's Choice Awards gálát követő napon.

"Great company, great lunch" - Nagyszerű társaság, nagyszerű ebéd

Sam & Caitriona interjúk a People's Choice Awards-on

2015.01.09. 11:37, zaphire
Címkék: jamie claire videó pca

A People's Choice Awards-on megjelent Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire), amellett, hogy átvették a díjat az Outlander képviseletében, számtalan interjút is adtak az eseményen.

A legtöbbször azt kérdezték tőlük, hogy mi várható most a sorozatban, szokásosan keveset mondtak, csak amennyit eddig is tudunk, sötét és izgalmas lesz, emellett mindegyikben kihangsúlyozták mennyire hálásak a rajongóknak.

A bővebben után még több videó!

Új still kép

2015.01.08. 19:27, zaphire
Címkék: jamie claire

Új still kép jelent meg a People Magazine-nak köszönhetően, amin Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) szerepel, méghozzá az ágyban! Arról nem kaptunk információt melyik részből lett kivágva a fotó.

Katt rá a nagyobb méretért!

Gratuláció a sorozatnak a PCA-n

2015.01.08. 11:21, zaphire
Címkék: jamie claire pca

Nyert az Outlander a People's Choice Awards-on!

2015.01.08. 11:01, zaphire
Címkék: jamie pca claire

Tegnap rendezték meg a 2015-ös People's Choice Awards díjátadó gálát, amelyen az Outlander is jelölve volt a Favorite Cable Sci-fi/Fantasy TV Show kategóriában, amit meg is nyert!  Olyan sorozatokat utasított maga mögé, mint Trónok harca, Doctor Who vagy a The Walking Dead!!! A gálán Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) vett részt és természetesen ők vették át a díjat is! A nyertesek listáját itt érhetitek el.

Az összes képért katt rájuk!

   

   

Régi új epizód still kép

2015.01.07. 21:28, zaphire
Címkék: jamie

Ismét megjelent egy régi új still kép az Outlander Facebook oldalának hála, amelyen most Sam Heughan, azaz Jamie szerepel, az 1x06-os "The Garrison Commander" című részből.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

4 db könyvjelző

2015.01.07. 13:15, zaphire
Címkék: egyéb

Régen készítettem már könyvjelzőket, ezért most nekiálltam és csináltam négy darabot, amit könnyen ki is nyomtathattok és már bele is rakhatjátok az Outlander könyvetekbe, vagy bármelyik másba. :)

Az összes könyvjelzőért katt ide

   

Spoiler az évad második feléről

2015.01.06. 18:11, zaphire
Címkék: spoiler

Az eonline.com adott ki pár információt rajongók kérdéseire válaszolva a 2015-ben visszatérő sorozatokról, így természetesen az Outlander-ről is. Vigyázz, spoiler!

Rajongó: Láttam twitter-en, hogy te (szerk.) láttad már az áprilisi részeket!

A válasz: Imádtam őket. Nagyon. Minden, amit tudnotok kell: Az első epizód, ami adásba kerül (1x09) szívszorító, kényelmetlen, kissé kellemetlen, a végén pedig lényegében soft-pornó. A második epizód (1x10) lassabb tempójú lesz és páratlan, gyönyörű felvezetője a harmadik résznek (1x11). Egyszerűen nem tudtam levegőt venni e rész (1x11) második felétől egészen a végéig. Nagy változások, fő események jönnek, hogy a rajongók, akik nem olvasták a könyveket nem hiszik el, hogy ilyen dolgok történnek ilyen hamar.

Saját fordítás!

InTheLab interjú

2015.01.06. 14:23, zaphire
Címkék: claire jamie

Az ősszel készült interjút Caitriona Balfe-val és Sam Heughan-nal, vagyis Claire-rel és Jamie-vel most találtam meg, amelyet az InTheLab készített és majdnem negyed órán keresztül beszélgetnek a sorozatról és a karakterekről. Érdemes megnézni!

Jamie háttérkép

2015.01.06. 11:03, zaphire
Címkék: jamie

Tumblr-s barangolásaim alatt találok ilyen szuper dolgokat, ezúttal egy új háttérképet, amelyen Jamie Fraser látható. Úgy gondolom, az ilyesfajta háttérképek megunhatatlanok.

Az összes háttérképet itt találod

Katt rá a nagyobb méretért!

 
Aktuális rész
4x02
"Do No Harm"
2018.11.11.
 
 
Következő rész
4x03
"The False Bride"
2018.11.18.
 
 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018
Cím: Outlander 5. - A lángoló kereszt
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992
Leírás /vigyázz, spoiler veszély!/: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet. Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
 

3/10 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

>>Sorozatkibeszélő<<

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 30. In the Woods | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG