OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Új poszterek! | frissítve

2015.02.12. 09:10, zaphire
Címkék: claire jamie

Új posztert adott ki az Outlander Claire-ről az imént, emellett egy Jamie poszter is megjelent tegnap.

Katt rá a nagyobb méretért!

 

Sam Heughan interjú Primary Wave Party-n

2015.02.11. 11:02, zaphire
Címkék: jamie videó

Sam Heughan (Jamie) és Arabella Oz, akivel Sam legújabb filmjében a “When the Starlight Ends,”-ben fog együtt szerepelni, részt vettek a Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party-n, ahol készült egy interjú, amelyben az Outlander-t követően az új film forgatásairól beszéltek.

Megrendelhető a CD!

2015.02.10. 22:33, zaphire
Címkék: dvd

Megjelent a sorozat zenei CD-je a Madison Gate Records által OUTLANDER Original Television Soundtrack Vol 1. néven, amelyet az amazon.com-ról meg is rendelhettek. A zenéket a sorozat Emmy-díjas komponálója, Bear McReary szerezte. Átváltva kb. 2500 Ft-ba kerül postaköltség nélkül.

Itt megrendelhető

Track lista:
1. People Disappear All The Time
2. Outlander – The Skye Boat Song (feat. Raya Yarbrough) [Castle Leoch version] 3. Dance Of The Druids (feat. Raya Yarbrough)
4. Fallen Through Time
5. Castle Leoch
6. Comin’ Thro’ The Rye
7. The Woman Of Balnain (feat. Gillebrìde MacMillan)
8. Mrs. Fitz
9. The Losing Side Of History
10. Clean Pease Strae
11. The Marriage Contract
12. The Wedding
13. The Veil Of Time

ITunes: DVD Extrák

2015.02.10. 22:13, zaphire

A DVD Extrái, vagyis kivágott és bővített jelenetek, egyéb plusz videók, plusz az első nyolc rész teljes egészében csak az iTunes-on érhetőek el jelenleg.

Itt megtalálod

Később természetesen amikor a DVD is megjelenik márciusban - kézzel fogható formában - akkor valószínű megjelenik a youtube-on is minden plusz jelenet.

Új poszter!

2015.02.09. 21:48, zaphire
Címkék: randall

Új posztert adott ki az Outlander Starz Black Jack-ről az imént. 

Katt rá a nagyobb méretért!

Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party

2015.02.09. 15:44, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) és Arabella Oz, akivel Sam legújabb filmjében a “When the Starlight Ends,”-ben fog együtt szerepelni, részt vettek a Primary Wave 9th Annual Pre-Grammy Party-n.

Katt rájuk a teljes méretért!

   

Apró spoiler

2015.02.08. 10:27, zaphire

Az eonline.com-on ismét a rajongóké volt a főszerep, számtalan kérdésre válaszoltak sorozatokkal kapcsolatban, így természetesen akadt valami az Outlanderről is. Bár túl sok újdonságot nem tudhatunk meg.

Hogy állunk az Outlanderrel? Van valami megosztani való? Április 4. nem jön olyan gyorsan!
A tény, hogy minden "besötétedik". Főleg miután, akik olvasták a könyveket, tudják, hogy a Jamie, Claire, Randall háromszög nem igazán hoz jó dolgokat. Jack Randall a valaha élt legrosszabb ember (ha valóban élt volna). Caitriona Balfe (Claire) így beszélt a forgatásokról: Ez valóban sok, nagyon is. Mint színésznőnek és mint embernek is, hatalmas a nyomás. 

Vanity Fair’s ‘The 20 Most Satisfying Kisses in TV History’

2015.02.08. 10:19, zaphire
Címkék: egyéb jamie claire

A Vanity Fair magazin idén is megválasztotta az úgynevezett ‘The 20 Most Satisfying Kisses in TV History’címet, azaz a legkielégítőbb csókokat a televíziókban. Természetesen helyet kapott Jamie és Claire is az Outlanderből.

Jamie és Claire
A híres nászéjszakás epizódnak köszönhetően (mivel nem a ceremóniával kezdődött a rész, hanem a nászéjszakával) első csókjuk nem egészen volt félénk, se nem ünnepien könnyed, hanem egy igazán perzselő, mindent felégető csók. A közönség már hét epizódot várt erre, hogy kiteljesedjen a szerelem és az Outlander nem okozott csalódást.

Teljes lista

Új BTS fotó

2015.02.06. 11:42, zaphire
Címkék: egyéb kép bts

Graham McTavish, vagyis a sorozat Dougal-ja tette közzé tegnap twitterjén ezt a fotót, amelyen Duncan Lacroix, vagyis Murtagh látható, amint éppen relaxál két jelent forgatása között. :)

   

Outlander Cast Talk | Comic Con

2015.02.06. 11:39, zaphire

Még a tavalyi, 2014-es Comic Con-ról jelent meg egy videó az Outlander csapatról, ahol főleg a sorozatról beszélgettek a riporterrel. 

Új BTS fotók

2015.02.04. 22:33, zaphire

Kaptunk két új BTS, azaz forgatási képet az Outlander Twitter illetve hivatalos Facebook oldalának köszönhetően. Az egyiken Caitriona és Sam - vagyis Claire és Jamie, míg a másikon Graham és Aislín McGuckin, azaz Dougal és Letitia szerepel.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Új előzetes!

2015.02.04. 18:44, zaphire
Címkék: spoiler videó

A korbácsolásjelenet

2015.02.04. 15:52, zaphire
Címkék: egyéb videó randall

Megjelent egy videó, amelyben a korbácsolás jelenetről beszél Ron Moore producer és Tobias Menzies (Randall).
El kellett dönteniük, hogy Jamie vagy Black Jack szemszögéből készítik a jelenetet, míg végül Black Jack mellett döntöttek, ami nagyon sokat hozzátett a karakteréhez is. Tobias elmondta, hogy Black Jack nyilvánvalóan a sorozat gonosza. Ron Moore arról beszélt, hogy a jelenetet minél valósághűbbre szerették volna megcsinálni, hogy a fájdalom valóban átjöjjön.

Mi várható a sorozatban?

2015.02.04. 11:07, zaphire
Címkék: spoiler

A cartermatt.com-on jelent meg egy cikk az Outlander folytatásáról, hogy mi várható az évad második felében. Természetesen spoiler veszély!

Az utolsó epizódok az évadban őrületesek lesznek. Claire rengeteg érzelmen fog keresztülmenni főleg Jamie-vel, de ott van persze Black Jack is. Már tudjuk, hogy ez az ember egy ördögi személy, szadista, és ő lesz okozója néhány nagyon sokkoló jelenetnek is. 

Caitriona Balfe (Claire) így válaszolt arra a kérdésre, hogy mint színésznő, felkészült-e arra a sok dologra, ami Claire-rel történik.
"Sok minden, tényleg sok. És mindez nyomja a vállamat, mint színésznő, és mint személy. De emellett hihetetlen szerencsés vagyok, hogy van ez a két nagyszerű színész (Sam Heughan és Tobias Menzies), akikben teljesen megbízok. Ők az én sziklám."

Saját fordítás!

Új still kép

2015.02.03. 19:27, zaphire
Címkék: kép jamie claire

Hallgass bele a CD-be!

2015.02.03. 16:28, zaphire
Címkék: videó egyéb

Nyilvánosságra hozták a február 10-én megjelenő Outlander zenei CD egyik számát, a Castle Leoch most teljes hosszúságban meghallgatható.

Kanadai előzetes a visszatéréshez

2015.02.03. 11:13, zaphire
Címkék: spoiler videó

Városok, ahol forgat a stáb

2015.02.02. 11:14, zaphire
Címkék: egyéb

A forgatások helyszíne Skócia, azon belül, a lent látható városok és helyszínek adnak otthont az Outlander helyeknek.

Edinburgh

Edinburgh Skócia fővárosa és második legnagyobb lélekszámú városa.

A Dél-skót-felföld keleti partján található, a Forth folyó deltatorkolatának déli részén. Edinburgh kikötője Leith. A vulkanikus eredetű területen elterülő várost 626-ban alapította Northumbriai Edvin, és a 15. században lett Skócia fővárosa. A híres Edinburgh-i Egyetemnek köszönhetően a felvilágosodás korának egyik központjává vált. A történelem során számos esetben volt csaták színtere; kifosztották, egy része tűzvészben megsemmisült, de lakói kiemelt figyelmet fordítanak történelmi hagyatékuk megőrzésére, környezetük ápolására olyannyira, hogy 1995-ben az Óvárost és az Újvárost az UNESCO a Világörökség részévé választotta. A különleges természeti adottságú, kedvező fekvésű, történelmi nevezetességekben és látnivalókban bővelkedő város gazdasága főleg a turizmusra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatóiparra épül. A nagyszámú bank és az infrastrukturális háttér kiépítése lendületet adott a nemzetközi konferencia- és üzleti turizmusnak is.

A bővebben után folytatódik a cikk!

Régi új forgatási kép

2015.02.02. 11:11, zaphire
Címkék: claire

Ismét egy új forgatási kép jelent meg, ezúttal Caitriona Balfe-ról, azaz Claire-ről.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Sam Heughan is új filmben

2015.01.31. 11:00, zaphire
Címkék: jamie

Nemcsak Caitriona Balfe (Claire) fog szerepelni egy filmben (előző cikk), a Monkey Monster-ben, de most kiderült, Sam Heughan (Jamie) is feltűnik egyben. 

Sam Heughan az újonc sztárjelölttel, Arabella Oz-zal fog együtt játszani a When the Starlight Ends című indie filmben, amely Adam Sigal író-rendező keze alatt fut. "Starlight" egy szürreális sötét komédia, amely  egy küszködő író életét követi nyomon, aki mély depresszióba esik, miután élete szerelmét elvesztette, szembe kell néznie a döntéseivel és tetteivel, amelyek rákényszerítették szerelme távozására.

 
Aktuális rész
4x06
"Blood of my Blood"
2018.12.09.
 
 
Következő rész
4x07
"Down The Rabbit Hole"
2018.12.16.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul két kötetben!
Tervezett magyar megjelenés: 2018
Cím: Outlander 5. - A lángoló kereszt
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992
Leírás /vigyázz, spoiler veszély!/: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet. Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

0/10 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

>>Sorozatkibeszélő<<

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 30. In the Woods | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto