OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Diana Gabaldon a skóciai útjáról

2014.12.01. 12:44, zaphire
Címkék: diana videó

Diana Gabaldon, az Outlander könyvek szerzője egyfajta 4 részes videóblogot készített, amikor Skóciába ment a forgatások miatt. Érdemes megnézni a csodás tájakkal.

"A fotózás csodálatos, Skócia önmagában gyönyörű, ez nem meglepő, de ahogy ők (stáb) már lefényképezték, az valami elképesztő. Láttam az évek során számos kísérletet arra, hogy hogyan jelenjen meg a munkám, például egy két órás filmben, és azt lehet mondani, az alapján, amit láttam eddig, hogy nem lehetett volna megcsinálni. Nagy megkönnyebbülés volt számomra, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy csináljunk egy 16-epizódos televíziós sorozatot"

A bővebben után látható a többi videó!

Melyik Outlander karakter vagy?

2014.11.30. 18:15, zaphire
Címkék: egyéb

Kíváncsi vagy, hogy ki lennél az Outlander világában? Esetleg egy felföldi harcos, vagy a konyhában dolgoznál, mint Mrs. Fitz? Derítsd ki!

Skócia első számú hír- és szórakoztató netes oldala készített el egy rövid tesztet, amely alapján kiderítheted melyik karakter lennél.

Hajrá! Írd meg ki jött ki neked! ;)
(Google fordító szükséges lehet)

Ide kattintva találod a tesztet

Laura Donnelly Interview Magazine

2014.11.30. 10:56, zaphire
Címkék: jenny

Laura Donnelly, aki a sorozatban Jenny-t, Jamie húgát alakítja, az Interview Magazine-nak adott egy interjút a minap, ahol természetesen az Outlander-ről is beszélt.

A Royal Scottish Academy of Music and Drama iskolába mentél. Mi késztetett arra, Skóciában válassz drámaiskolát?
Ez keveréke volt egy-két dolognak. Sok időt töltöttem ott, amikor nyaraltam a családommal. A családom által alakult ki ez a szerelem-aminek oka szerintem elsősorban, anyukám.  Tudtam, hogy ha folytatni akartam a színészi pályafutást, valószínűleg az egész karrieremet majd  Londonban kell töltenem. Azt gondoltam, "talán máshol is kéne tapasztalnom, mielőtt ottragadnék, így Skócia tűnt a helyes választásnak. Ismertem valakit, aki tanulmányait a RSAMD-n végezte és tetszett neki. Ez volt az egyetlen dráma iskola, ahova jelentkeztem. Ez volt az egyetlen, ami iránt érdeklődtem.
 
Hol forgatjátok az Outlander-t?
Outlander-t többnyire Glasgow-ban forgattuk  és Skócia központi részében, ez kedves volt számomra, hiszen újra betekintést nyerhettem oda, ahol három évet éltem. Van egy baráti társaságom, mert sokan közülük ugyanarra az egyetemre jártak, mint én, meglátogathattam a családomat is, akik közül legtöbben már Skóciában élnek. Ez egy tökéletes munka volt az elhelyezkedés szempontjából.
 
Skót akcentus olyasvalami, amivel meg kellett birkózni a dráma iskolában?
Természetesen tanították különböző szempontokkal és kellett csinálni pár feladatot, de ez soha nem volt olyasmi, amihez le kellett ülni és igazán koncentrálni kellett volna. Hogy őszinte legyek, az ékezetek az, ami nehezebb dolog. Az ott töltött három alatt aztán, mindez már természetes volt. Amikor jött a Outlander, és a felvidék  előtérbe került egy kicsit, vettem ének- és beszédórákat, és egy nyelvtanár is dolgozott velem.
 
Sam Heughan, aki Jamie-t játssza, vagyis a karaktered testvérét, igazából olyasvalaki, akivel együtt tanultál, igaz?
Igen, fölöttem járt a főiskolán, így jó egy évtizede ismerjük egymást.
 
Tartottátok a kapcsolatot?
Mondhatjuk. Közel élt hozzám Londonban elég sokáig, így valamikor összefutottunk. Mivel színészek vagyunk, nagyon sokszor, sok különböző helyen vagyunk. De aztán forgattunk együtt a Heart of Lightness című produkcióban Norvégiában is. 
 
Saját fordítás!

 

How to Speak Outlander: 6. lecke

2014.11.30. 10:49, zaphire
Címkék: lecke

Nell Hudson a premieren

2014.11.29. 14:14, zaphire
Címkék: laoghaire

Új képek jelentek meg Nell Hudsonról, aki Laoghaire-t alakítja a sorozatban, az Outlander premierjéről, ami még augusztusban volt.

A többiért katt rájuk!

   

Az Outlander ruhák

2014.11.29. 09:39, zaphire
Címkék: egyéb

Terry Dresbach meséli el, honnan jönnek az ötletek, honnan veszi az inspirációt és mit akar elmondani egy-egy ruhával.

"Egy mesélő vagyok, amihez a ruhákat használom. Folyton tanulok, visszakeresek az akkori, 18. századi divatra, korra. Ezt össze kell raknom azzal is, hogy melyik karakterről is van szó, és mit akar elmondani."

Régi új epizód still képek

2014.11.28. 16:00, zaphire
Címkék: képek

Új still képek jelentek meg az 1x01 "Sassenach" és 1x02 "Castle Leoch" című részekhez.

A többiért katt rájuk!

   

Sam & Caitriona Popsugar inerjú

2014.11.28. 11:16, zaphire
Címkék: jamie claire videó

Sam (Jamie) és Caitriona (Claire) a közelmúltban vettek részt az Instyle partiján, ahol Miss Golden Globe-ot is megválasztották. Most előkerült egy rövidke interjú-kollázs, aminek a végén láthatóak sztárjaink.

Caitriona: - Mi a partira mentünk tavaly. De te itt voltál, nem?
Sam: - Igen, itt voltam. Nagyon szerencsés voltam, hogy meghívtak. És nagyon érdekes volt látni mindenkit aki részt vett rajta. Meg a végén láttam Channing Tatum-ot, amikor csinálta azt a dolgot a színpadon. Nagyon jó táncos...
 

A TV. com ajánlója

2014.11.28. 10:56, zaphire
Címkék: egyéb cikk

A tv.com hálaadási ajánlójába került be az Outlander, nyolc másik sorozattal együtt.

Kivel nézd: Az erősen extrovertált anyukáddal, aki mindig azt hajtogatja élj már egy kicsit

Miért kell nézned: hogy egy tucat, hogy tökéletes, magában is gyönyörű tájat láss, hisz az Outlander az egyik leglátványosabb az új műsorok között 2014-ben. Az azonos nevű könyvsorozat  könyvsorozatból készült sorozat egy férjes, második világháborús nővér, aki rejtélyes okokból a 18 századi Skóciában találja magát, és végül beleszeret egy jóképű és hősies felföldibe. Mindeközben, folyton keresi a visszautat 1940-es évekbe. De ez  nem csak az a fajta romantikus hancúrozásról szól. A show politika akkori korszakát is érinti, beleértve a kíméletlen angol katonákat és a jakobinus lázadásokat. Még fantasy sci-fi elemek is vannak (időutazás, y'all!), Ami azt jelenti, itt mindenkinek van valami, és mindez becsomagolva (de nem túl szépen) egy kézzel varrott skótszoknyákba. Figyelmeztetnem kell: Ha egyszer elkezdi nézni, akkor nem lesz képes megállni, így biztos, hogy nyolc órát megszakítás nélkül a kanapén fog töltetni.

Saját fordítás!

Sam Heughan hegyet mászott

2014.11.27. 18:27, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) köztudottan szeret hegyet mászni - most épp a Glen Shiel nevezetű helyre ment fel.

Katt a képekre a nagyobb méretért!

   

How to Speak Outlander: 5. lecke

2014.11.27. 12:21, zaphire
Címkék: lecke

Outlander Könyvjelzők

2014.11.27. 10:29, zaphire
Címkék: egyéb

Ha az oldal részben könyvekkel is foglalkozik - már pedig így van, hiszen a sorozat nem jött volna létre Diana Gabaldon és a könyvei nélkül - úgy döntöttem készítek valami igazán hasznosat.

Nyolc darab könyvjelzőt készítettem, amelyeken Jamie és Claire szerepel. Remélem tetszenek.

A többiért katt rájuk!

   

Sam Heughan Just Jared HQ képek

2014.11.26. 19:30, zaphire
Címkék: jamie képek

Megjelentek Sam Heughan (Jamie) Just Jared interjújához készült képek HQ minőségben.

Katt rájuk a többiért, érdemes ;)

   

Outlander Konyha

2014.11.26. 17:51, zaphire

A könyvekben és a sorozatban is egyaránt nagy szerepet kapnak a különféle ételek és italok. Az Outlander Kitchen kifejezetten ezeket a könyvben és sorozatban szereplő recepteket gyűjti össze, és létrehoztam egy új modult, amelyben megtalálhatjátok ezeket.

Szeretnéd tudni, hogy készül a "Craigh Na Dun" Répás Cupcake? Meg akarod kóstolni Mrs. Fitz zabkásáját?

Outlander Konyha

Sam Heughan SFX UK interjú

2014.11.26. 11:53, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) az SFX UK októberi számában szerepelt, ahol egy rövidebb interjú is készült vele.

Az Outlander átdolgozása már hosszú ideje folyt. Mi volt az ami a projekthez vonzott téged?
Őszintén, éppen abban az időben annyira helyesnek tűnt. Sok időt töltöttem Amerikában előtte, és már a pilot felénél jártunk, amikor megtörtént az a bizonyos áttörés. Előtte persze Ronald D. Moore, a sorozat producere küldött nekem dolgokat, és imádtam előző munkáit, mint a Star Trek és a Battlestar Galactica. Csak egyszerűen helyesnek éreztem. Értettem a karaktert és tudtam, hogy honnan jött.

Mit csodálsz Jamie-ben?
Szeretem a közvetlenségét, és hogy két lábbal áll a földön, emellett az igazán mélyről jövő személyiségét. 

Nagy volt a nyomás a már meglévő rajongótábor miatt?
Mi nagyon is tisztában voltunk vele, hogy hatalmas a rajongótábor és nem akartunk csalódást okozni. Nyílvánvalóan közel akarunk maradni a könyvhöz, de vannak pillanatok, amiket kibővítünk, hozzáadunk dolgokat, több cselszövést, több érdekességet csempészünk bele.

Melyik könyvbeli jelenetre voltál a legjobban felkészülve?
A nagy pillanatai az esküvőnek, az első találkozásuk Jamie-nek és Claire-nek. Alig várom már az összes jelenetet Black Jack Randall-lel, amiket nehéz lesz leforgatni, de nagyon érdekesek lesznek. Még többet fogunk látni Jamie karakteréből, hogyan küzd meg a sötétséggel, vagy hogyan nem. 

Tobias Menzies (Jack Randall) igazán valósághű korbácsolást hajtott végre karaktereden...
Igazából Menzies aznap eléggé csak magában volt. Volt két próbaütés, az azt követő csend rettentő vicces volt. Azt mondtam: "Ez egész jó volt, tényleg" - Igazán fájt, nem kellett színészkednem. Azt hiszem vissza kell adnom neki valahogy.

Saját fordítás!

Régi új forgatási képek

2014.11.26. 11:36, zaphire
Címkék: képek

Új forgatási képek jelentek meg még az első nyolc rész forgatásához. 

Katt rájuk a nagyobb méretért!

   

Új szavazás!

2014.11.25. 19:56, zaphire
Címkék: szavazás

Új szavazás indult az oldalon, jobb oldalt lent tudjátok elérni. Előző héten azt kérdeztem, hogy elkezdtétek-e már a sorozatot. Nagyon örültem, hogy a legtöbben igennel válaszoltatok, sokan fontolgatják és senki sem zárkózik el tőle. Szuper ezt látni!:)

Most új kérdést tettem fel, méghozzá egy kvízzel kapcsolatban, amely főleg a sorozat alapján készülne, néhány egyszerű kérdéssel. Erről érdeklődök a szavazáson, szóval örülnék, ha szavaznátok. Köszönöm!

Ahol a sorozat játszódik

2014.11.25. 19:45, zaphire
Címkék: videó

Caitriona Balfe beszélt az Outlander-ről

2014.11.25. 12:42, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) beszélt a sorozatról az Irish Examiner-nek, mivel Írországban is hamarosan levetítésre kerül a show, emellett a színésznő is maga ír származású.

"Azt hiszem, előre figyelmeztettem a szüleimet, hogy van egy-pár jelenet, ahol ki tudnak menni, ki kéne menniük egy csésze teára, de összeségében élvezni fogják a sorozatot." - mondta Cait.

"A karakterem semmit nem hagy a férfiakra, még akkor sem, amikor egy teljesen ismeretlen szituációban, időben találja magát. Emellett nagyon szereti az italt és a nevetést, rengeteget lovagol, ami nagy fizikai megterhelést jelent és emellett ott van a nagy szerelmi története. Az első naptól kezdve nagyon jól éreztem magam a forgatáson, könnyen beilleszkedtem a csapatba, és mindezt nagyon természetesnek éreztem."

"Írországot 1999-ben hagytam ott, a szüleim még ott élnek persze Monaghan-ban, a lánytestvérem Dublinban, az egyik bátyám Limerick-ben a másik Monaghan-ban él, és én is, amint van időm azonnal haza megyek." - mondja a 35 éves sztár.

Saját fordítás!

Winter TCA Tour képek

2014.11.25. 12:00, zaphire
Címkék: képek

A sorozat promózásán kisebb turnén voltak a színészek, Diana Gabaldon és Ronald D. Moore producer. Erről készült képek kerültek feltöltésre most.

Katt rájuk a többiért!

   

 
Előző rész
3x13
"Eye of the Storm" évadzáró
2017. 12. 10.
 
 
Következő rész
4x01
"America the Beautiful"
2018 november 4.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018 ősz
Cím: Outlander 5. - The Fiery Cross
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

5/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 29. Elegant Lines | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!