OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Sam & Caitriona TVGuide interjú

2014.11.22. 14:23, zaphire
Címkék: jamie claire videó

A TVGuide interjújában Caitriona (Claire) és Sam (Jamie) többek között arról beszéltek mi volt a kedvenc sorozatuk régen, legcikisebb színészi momentumukat mesélték el.

Egy jövőbeni jelenetről

2014.11.22. 09:41, zaphire
Címkék: jamie claire

A popsugar.com kapta el Sam Heughan-t (Jamie) és Caitriona Balfe-t (Claire) a Miss Golden Globe eseményen és megkérdezték őket az elkövetkezendő részekről.

Mindketten egyet értettek abban, hogy az egyik legnehezebb jelenetet vették fel nem olyan régen. Egy csónakban kell együtt evezniük és nem igazán volt hozzá tehetségük.

"A hajó kemény dió volt." - mondta Sam. 
"Nem vagyunk túl jó evezők" - tette hozzá Caitriona. - "Sam szörnyű evező" - tisztázta nevetve.

Saját fordítás!

How to Speak Outlander: 3. lecke

2014.11.21. 21:01, zaphire
Címkék: lecke

Miss Golden Globe Event

2014.11.21. 13:10, zaphire
Címkék: jamie claire képek

Tegnap este Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) részt vettek a Miss Golden Globe eseményen, amin Miss Golden Globe-ot választották meg.

A többi képért katt rájuk.

   

16 érdekes tény a sorozatról

2014.11.21. 07:02, zaphire
Címkék: egyéb cikk

Az eonline.com hozta napvilágra azt a cikket, amelyben 16 olyan tényt sorol fel az Outlander-ről, amit eddig nem tudhattunk vagy nem is gondoltunk volna.

1. Diana Gabaldon leges-legelőször, évekkel ezelőtt, amikor elképzelte karaktereit, Jamie szerepére Liam Neeson-t vagy Sean Connery-t gondolta. 
2. Először úgy volt, hogy Claire-t eljátszó színésznőt keresik meg, aztán Jamie-t, de ez persze nem így sült el. Claire-re nagyon nehezen találtak rá. Sam (Jamie) már nagyon korán ki lett választva, ő az elsők között volt.
3. Sam Heughan (Jamie) megszállottan akarta a szerepet az Outlander-be. Ismerte Ronald D. Moore korábbi munkáit, mint a Star Trek. Caitriona (Claire) azt nyilatkozta, hogy Sam állandóan az Outlander trilógiáról beszél.
4. Caitriona (Claire) a forgatások nagy részén nem visel semmilyen sminket. "Gyönyörű bőre van". - nyilatkozta a sorozat sminkese.
5. Jamie hátát 45 percig dörzsölik olajjal minden forgatás előtt. Összesen 2 óra 30 percig tart az egész hátának elkészítése. A legtöbb idejét a sminkes-székben tölti, hiszen sokszor látszódik a sebhelyes háta. 
6. Van egy Outlander-Sütöde rajongói fan club, akik mindig megtalálják a stábot és mindenféle általuk sütött/főzött ételekkel látják el őket.
7. Minden jelmez korhű, sőt, még az összes fehérnemű is, amit a kosztümök alatt hordanak. 
8. Minden egyes skótszoknya a sorozatban egyedi. 
9. Sam (Jamie) felszabadítónak találja, amikor skótszoknyát viselhet, főleg a sok nadrág után és a lovaglás is könnyebb.
10. Dougal skótszoknyája a vállán át terül el a mellkasán, ami az arisztokratikus külsejét segíti elő. Egy ú.n. kolduscsomóval és egy speciális kővel oldották meg, amit egy igazi Felföldi adott a stábnak.
11. A sorozat különbözik a könyvektől. Geillis karakterén változtattak a legtöbbet, így majdhogynem neki van a legnehezebb dolga karaktermegoldás terén.
12. A gyógyítási módszerek a sorozatban  a skótoknál valósak és mind pontosak. A Feldöldiek nem nagyon ismertek modern megoldásokat. Trágyát használták a heges arcra. Epilepsziára azt, hogy vizet igyanak egy olyan koponyából, akinek tulajdonosa öngyilkos lett.
13. A kelta nyelvekhez tartozó gael nyelv nem könnyű. A sorozatnak saját gael nyelvtanára van, aki speciálisan a 18. századi beszédet tanítja a színészeknek.
14. Bár nehezen hihető,  sorozat igenis követi a történelmet.
15. Minden forgatási helyszín Skóciában van.
16. A zavaró tényezők: erőszak, kínzás, nemi erőszak. A sorozat valóban hajaz a Game of Thrones-ra ilyen téren.

Saját fordítás!

Lájkold a Facebook oldalt!

2014.11.20. 21:30, zaphire

Az outlander-online.gportal.hu oldalnak bizony van saját Facebook oldala is. Számtalan fotó, fanart, érdekesség és videó látható azon az oldalon, amik nem feltétlenül kerülnek ki erre az oldalra, így tehát érdemes követni a Facebook-ot is a legfrissebb hírekért és szívdöglesztő fotókért Sam Heughan-ról (Jamie) ;).

Facebook oldal

Forgatási képek

2014.11.20. 20:36, zaphire
Címkék: képek

Néhány régi-új forgatási kép jelent meg még az első évad első felének forgatásakor. 

Katt rájuk a többiért!

   

Karakterbemutatás: Jamie

2014.11.20. 13:58, zaphire
Címkék: jamie videó

Amiért teljesen odavagyunk Jamie és Claire kapcsolatáért

2014.11.20. 07:04, zaphire
Címkék: jamie claire

A fashionstyle.com öt nyomós okot hozott fel, hogy miért is vagyunk annyira oda Jamie Fraser és Claire Randall kapcsolatáért. Ha Te is az Outlander szünettől szenvedsz, olvasd el ezt, hogy enyhüljön a várakozás okozta kín.

Védelmezik egymást
Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztak egymással, Jamie és Claire óvják a másikat. Legyen szó sérülés ellátásáról, Black Jack Randall-től, vagy egy erkölcstelen felföldi viselkedésétől, Jamie és Claire ösztönösen védik egymást hihetetlenül édesen és közben drámai pillanatokat okozva.

Sam Heughan és Caitriona Balfe kémiája
Nézzünk szembe vele! Sam (Jamie) és Caitriona (Claire) között vibrál a levegő, amikor a képernyőn egy jelenetben vannak, vegyük például a nászéjszakát. Na ugye!
A két színész fantasztikus munkát végez, hogy hozza a két karaktert. Ez ritka, hogy a főszereplők között ennyire természetes legyen a kémia, és nem is csoda, hogy a rajongók össze akarják boronálni a két színészt a való életben. 

Jamie fogadalma, hogy sona nem bántja Claire-t
Diana Gabaldon első könyvében a híres verés jelenet után, Jamie és Claire lezárják ezeket az érzelmeket és új értelmet adnak kapcsolatuknak. Megnyugtatja Claire-t, hogy soha nem fogja újra kezét ráemelni, Jamie egy skót italt tart és ugyanazt a fogadalmat teszi, mint egy férj  a feleségének. Ez egy édes jelenet és alig várjuk, hogy a sorozatban láthassuk.

A szarkasztikus beszélgetéseik
Miközben Jamie és Claire romantikus pillanataikat töltik együtt, imádjuk a szarkasztikus párbeszédeiket. Amíg Frank Randall nem túlzottan, Jamie értékeli Claire gyors észjárását. Emellett az egyik legszórakoztatóbb jelenet az volt, amikor Claire ugratta Jamie-t az asztalnál, miután az Laoghaire-vel csókolózott. Érezni lehetett a szexuális feszültséget a két ész csatájában. 

Egyenlőként bánnak egymással
Nem úgy, mint Frank Randall, Jamie tudja, hogy Claire nem az az otthon ülős fajta és így tiszteli őt, Claire a függetlenségét.
Továbbá nincs különbség köztük hatalmi viszonylatban, egyenrangú partnerekként bánnak egymással és őszinték egymáshoz. Emellett inspirálják egymást, hogy jobb emberek legyenek és támaszt nyújtanak egymásnak. 

Saját fordítás!

Sam & Caitriona Personality Test

2014.11.19. 19:27, zaphire
Címkék: claire jamie

Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) most az Entertainment Weekly jóvoltából egy Personality teszten mentek keresztül, ahol többek között megtudhattuk ki volt az a sztár akibe elsőként belezúgtak.

18 db háttérkép

2014.11.19. 12:54, zaphire
Címkék: wallpaper

Gondoltam, míg a sorozat szüneten van, addig mi feldíszíthetjük a gépeinket, ezekkel a csodás háttérképekkel.

Katt rájuk a többiért!

   

   

Forrás: fanpop.com, deviantart.com, outlander-online.com, starz.com

Boldog szülinapot Laoghaire!

2014.11.19. 11:46, zaphire
Címkék: laoghaire szülinap

Ma ünnepli születésnapját Nell Hudson színésznő, aki az Outlander-ben Laoghaire-t játssza, Mrs. FitzGibbons unokáját. Boldog szülinapot!

A forgatások kezdete

2014.11.19. 06:48, zaphire
Címkék: jamie claire videó

Ez vagy az?

2014.11.18. 18:13, zaphire
Címkék: jamie claire

A VH1 jóvoltából készült egy interjú Caitriona-val (Claire) és Sam-mel (Jamie), ahol választaniuk kellett: ez vagy az.

1. Hol élnél inkább: 1743 vagy 1945?
Caitriona: '45.
Sam: '45.

2. Melyik filmjelenetet forgatnál szívesebben: harcjelenetet vagy szerelmi jelenetet?
Caitriona: Harcjelenet.
Sam: Harcjelenet.

3. Mit csinálnál nyílvánosan: Skót dudán játszanál vagy karaokeznál?
Sam: Skótduda.
Caitriona: Karaoke.
Sam: Szörnyű énekes vagyok.
Caitriona: Én is, de...

4. Melyik lennél inkább: harcos vagy boszorkány?
Sam: Ez nehéz.
Caitriona: Boszorkány.
Sam: Harcos.

5. Melyik inkább: whisky nélkül vagy szex nélkül egy életre?
Caitrona: Whisky nélkül.
Sam: Ez egy nagyon... nagyon nem fair kérdés. Ezek együtt vannak.
Caitriona: Igen, ez egy jó kombó.

How to Speak Outlander: 2. lecke

2014.11.18. 12:35, zaphire
Címkék: videó lecke jamie

Miért érdemes elkezdeni?

2014.11.18. 07:07, zaphire
Címkék: jamie claire randall

Összeállítottam Top 5 okot, hogy miért is érdemes elkezdeni az Outlander sorozatot, ha még vannak olyanok, akik szemeznek vele, de még nem kezdték el.

1. Erős női főszereplő
A Caitriona Balfe által alakított és Diana Gabaldon könyve főhőse, Claire, egy olyan erős, független karakter, akivel nem lehet nem szimpatizálni. Ő viszi és ő a narrátora a sorozatnak, így kulcsjelentőségű Claire figurája. Okos, talpraesett, modern nő, aki bár sodródik az árral, a sorsát ő maga formálja, alakítja. Ezek a női karakterek azok, amiket imádunk.

2. Gyönyörű helyszínek
Nem csak egy stúdió, ahol a sorozat forog. A sorozat valóban könyveinek helyszínén, a Skót felföldön játszódik, eredeti helyszíneken, meseszép környezetben. Skóciában  járva az embert elfogja az a bizonyos felföldi, varázslatos atmoszféra, és ez az, amit a sorozat olyan hűen ad át a képernyőn. Gyönyörű tájak, dombok, erdők és várak. Egyértelműen a leglátványosabb sorozatok között van!

3. Elragadó zene
Tudtad, hogy az Outlander-nek saját zenekomponálója van? Így van. Brear McCreary többek között a show híresen szép nyitóklipjének zenéjét is szerezte, csak úgy, mint a részekben hallható skót és egyéb dallamokat, amik szintén saját lemezre kiáltanak. 

4. A szinte tökéletes pasi
Elhisszük, hogy Frank kedves és jó férfj-alapanyag, de Claire múltban élő pasija visz mindent. Jamie Fraser az a férfi, akiért mi is a 18. századba repülnénk. Nem elég, hogy minden külső adottsága szemet gyönyörködtető, köszönhetően Sam Heughan színésznek, de igazi harcos, jól lovagol, udvarias, érzelmes és nem felszínes, mindeközben a szemében, az a bizonyos kisfiús báj csillog. Kell ennél több?

5. Érdekes alapsztori
Mindez nem lenne elég, ha a történet nem lenne magával ragadó. De itt ez is megvan. Diana Gabaldon könyvei nem csak izgalmas történetet vázoltak fel a sorozatnak, de képes a dráma, a romantika, a kaland, a fantasy és a sci-fi vonalain egyszerre egyensúlyozni. Na, ezt nevezzük mi jó sorozatnak!

Saját cikk!

Új forgatási kép!

2014.11.17. 20:47, zaphire
Címkék: randall claire

Új forgatási kép Tobias Menzies-ről (Frank) és Caitriona-ról (Claire).

   

Most vedd meg a könyveket!

2014.11.17. 19:07, zaphire
Címkék: könyv diana

A bookline.hu-n kedvezménnyel tudod most megrendelni Diana Gabaldon könyveit, vagyis az Outlander - Az idegen és a második részt, Szitakötő a borostyánban köteteket.

20%-kal olcsóbban árulják most, szóval érdemes lecsapni rá. ;)

Elérhetőség: http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Diana_Gabaldon_Outlander_Az_idegen&id=100065&type=22

Sam & Caitriona Photoshoot

2014.11.17. 19:01, zaphire
Címkék: claire jamie

Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) stúdió fotók jelentek meg még augusztusból.

A többi képért katt rájuk!

   

Karakterbemutatás: Claire

2014.11.17. 15:02, zaphire
Címkék: claire videó

 
Előző rész
3x13
"Eye of the Storm" évadzáró
2017. 12. 10.
 
 
Következő rész
4. évad
2018 november
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018 ősz
Cím: Outlander 5. - The Fiery Cross
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
   

6/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 29. Elegant Lines | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!