OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Régi új forgatási kép

2015.02.27. 23:35, zaphire
Címkék: jamie claire 1x07

Új forgatási kép került elő Jamie-ről és Claire-ről! A kép az 1x07 "Wedding" című epizód készítésekor készült.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Sam Heughan | Két kérdés

2015.02.27. 10:25, zaphire
Címkék: jamie

A serienjunkies.de sorozatokkal foglalkozó német oldal készített interjút Sam Heughan-nal (Jamie), ebből fordítottam le pár választ.

Melyik a kedvenc könyved eddig Diana Gabaldon-tól?
Eddig a "The Exile" című képregény, amely jól átadja Jamie karakterét, kicsit jobban belemélyed abba mi is történik körülötte. Vele együtt Murtagh-ról is többet tudunk meg. Egy csomó háttérismeret, időutazással egybe-kapcsolva. 

Az első évad során, melyik volt a kedvenc jeleneted?
Az első nap Leoch kastélyban. Jó volt, hogy az egész stáb egy teremben volt, jó volt forgatni, hiszen mindenki ott volt. Egy csodálatos díszlet vesz körül minket, amit Gary Steele épített, és számtalan extra: lángok, dudások.

Saját fordítás!

1x09 "The Reckoning" Spoiler

2015.02.25. 11:14, zaphire

Az eonline.com-on jelent meg egy kis spoiler az Outlander áprilisi visszatéréséről, az 1x09-es "The Reckoning" című részről. Vigyázat, spoiler!

Amikor a hosszá várakozás véget ér, és jön a visszatérő rész, egy szuper szexi szerelmi jelenet tanúja lehetsz, amiről már osztottunk meg néhány képkockát. Ez a jelenet Claire és Jamie legnagyobb harca után következik. Emellett lehet, hogy pár pillanatig nem fogjátok kedvelni Jamie-t, de aztán visszavonhatatlanul imádjátok majd, amikor hajlandó változtatni, még azon is, hogy miben hisz, mindezt a szeretett nőért. Vitathatatlanul a TV legszenvedélyesebb szerelme a kettejüké.

Saját fordítás!

Új still kép

2015.02.25. 11:12, zaphire
Címkék: jamie claire

Új Still kép jelent meg a közelgő részek valamelyikéből! A képen Claire és Jamie.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Régi új forgatási kép

2015.02.24. 21:55, zaphire
Címkék: bts jamie

Régi üj BTS, azaz színfalak mögötti kép került elő Sam Heughan-ról (Jamie). A hátán levő sebek/smink elkészítése 2 és fél órát vesz igénybe.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Graham McTavish a Wizard World eseményen

2015.02.23. 21:19, zaphire
Címkék: dougal

Február 21-én rendezték meg a Wizard World Comic Con eseményt Cleveland-ban, amelyen Graham McTavish (Dougal) is részt vett.

Katt rájuk a nagyobb méretért!

   

DVD Extra | BTS klip

2015.02.22. 11:33, zaphire
Címkék: claire videó dvd

Caitriona Balfe (Claire) az Outlander Hivatalos Twitter oldalán osztotta meg a megjelenő DVD egyik extrájának, egy színfalak mögötti videónak egy klipjét.

Régi új forgatási kép

2015.02.21. 10:52, zaphire
Címkék: claire randall bts

Régi-új forgatási kép jelent meg Caitriona Balfe (Claire) és Tobias Menzies (Frank) egyik közös jelenetéről az 1x07 "Wedding" című epizódból.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Egyéb: Emellett pedig szeretném megköszönni, ugyanis az oldal kikerült a G-Portál főoldalára az ajánlóba! Nagyon szépen köszönöm, rettenetesen örülök neki:)

Caitriona Balfe Golden Globes Party interjú

2015.02.20. 17:31, zaphire
Címkék: claire

Január 11.-én rendezték meg a Golden Globes Afterparty-t Beverly Hillsben, amelyen Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) is részt vett. Az ott készült egyik interjú most jelent meg, amelyben Caitriona-t kérdezték.

Először elmondta milyen ruhát, illetve cipőt visel, beszél a hűséges rajongókról, emellett megemlíti a forgatásokat, a gyönyörű Skóciát, kedves embereket, viszont az ottani időjárásról nem tud sok jót mondani. "Hideg, nedves". Ezután a karakteréről beszél. 

Új kinézet!

2015.02.19. 21:08, zaphire

Már több, mint egy hónapja volt fent az előző kinézet, amely az esküvői, pontosabban a nászéjszaka fotóiból készült, így úgy döntöttem ideje váltani. Most egy sokkal "outlanderesebb" kinézetet készítettem, a fejlécen a régi és új still képek kaptak helyet, valamint az oldal sötétbe borult. Ez az első sötét kinézet az outlander-online.gportal.hu-n. Remélem tetszik nektek. Véleményeket szívesen fogadok a chatben!:)

DVD Extra | Kibővített jelenet

2015.02.18. 22:24, zaphire
Címkék: dvd jamie claire videó

Végre megjelent youtube.com-on is az egyik DVD Extra bővített jelenete az 1x07 "Wedding" epizódhoz.

TVGuide | Jamie és Claire kapcsolata

2015.02.18. 16:53, zaphire
Címkék: jamie claire videó

A TVGuide Magazinnak adott interjúban Caitriona Balfe (Claire), Sam Heughan (Jamie) és Ron Moore producer mondja el Jamie és Claire közötti kapcsolat kialakulásának útját.

A videó a képre kattintva érhető el

Spoiler | Készüljünk a bonyodalmakra

2015.02.17. 14:06, zaphire
Címkék: spoiler jamie claire ron

Ron Moore, a sorozat rendező/producere a TVGuide.com-nak mesélte el mi is várható a sorozatban Jamie-re és Claire-re.

Az itt levő dolog igazsága az, hogy egy olyan brutális világban, mint az Outlander ideje semmi nem maradhat kellemes és vidám hosszú ideig és ezt a két karakter (Sam Heughan és Caitriona Balfe által játszott) tökéletesen tapasztalni fogja Black Jack Randall legszörnyűségesebb bűnei között. Hogy mire kell számítani, azt a TV Guide megkérdezte Ronald D. Moore producertől, aki azt állítja, hogy lesz néhány pillanat, ami az egész kapcsolatát megváltoztatja Jamie-nek és Claire-nek.

Amikor Jamie-t fogvatartja Jack Randall, az egy rendkívül kulcsfontosságú pillanat a kapcsolatukban és a sorozatban … Már soha nem tudják meg nem történné tenni és ez mindig a részük lesz. Claire érzi a bűnösség óriási terhét. Ha nem ment volna el a helyéről és ott maradt volna— ezeken töpreng, hogy ezek közül az események közül bármelyik felelős-e a helyzetért.

Saját fordítás!

Kedvenc rész

2015.02.16. 13:04, zaphire
Címkék: claire jamie videó

Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) a nemrég megjelent videóban mesélik el, melyik volt az eddigi kedvenc részük. Sam az 1x05-ös részt mondta, amikor útnak indultak a felföldön begyűjteni az adót. 

Skót legendák

2015.02.16. 11:36, zaphire
Címkék: egyéb

Gondoltam összegyűjtök néhány érdekességet a sorozat otthonát adó Skóciáról, az ottani legendákról. A cikket az utikritika.hu segítségével készítettem.

  • A skótok büszkék a nemzeti jellegzetességeikre. Ezeket talán mindenki ismeri. Ilyen a skót duda, a kilt, a whisky, a golf, a haggis, és a short bread. Azonban ma kiderült az igazság az egyik kölcsönzött könyvből! Az első bag-pipe-os perzsa volt, és valószínűleg idáig üldözték azok, akik először hallgatták a játékot.

  • A golf rómaiak játéka volt. Tény és való, itt a fű egész évben zöld és rengeteg terület van erre a sportra. De emiatt utazni heteket...?

  • A whiskyt St Patrick hozta a XV. Század elején Németországból Írországba.

  • A haggis görög találmány, hasonló a mi hurkánkhoz, csak a miénk a skóttal ellentétben finom.

  • A kilt... nos az első férfi, aki ilyet viselt, az bizony angol volt. Erre egyik skót azt felelte, hogy az tuti nem a nőkhöz vonzódott... És a skótok miért viselik? Nos. Csak fel kell emelni és nem kell bajlódni a cipzárral.

  • Viszont megmaradt a short bread (kenyér féleség)

  • Skócia közkedvelt forgatási helyszín legfőképpen a kosztümös történelmi sztorik szempontjából, hiszen ősi erdői, felhőkbe vesző hegyormai és véráztatta csatamezői remek lehetőséget nyújtanak egy nagy volumenű, kasszasikerre éhes, nagy költségvetésű szuperprodukció elkészítésében. Elvégre mégsem lehet mindent az ormótlanul nagy, városméretű stúdiókban fulladozva felvenni… Íme néhány film a személyes toplistámról, különféle műfajokból és stílusokból szemezgetve, amiknek helyszínein személyesen is kirándulni maga volt a száz százalékos, sok az egyben, instant filmes élmény! A filmek: Rettenthetetlen (1995), A Da Vinci-kód (2006), Harry Potter, Egy nap (2011), A boldogító talán (2008)

  • Ki ne hallott volna a Loch Ness-i szörnyről? Skóciában Nessie-nek becézik, s bár a róla szóló legendák közel ezerötszáz évesek, létezését soha nem sikerült bizonyítani. A vele kapcsolatos hírek 1933-ban, egy állítólagos ismételt észlelés után valóságos médiaszenzációt jelentettek, egy évvel később fénykép is készült róla. A kép alapján Nessie leginkább egy dinoszauruszhoz hasonlít, de az állítólagos megfigyelők szerint semmi más nem írható a számlájára, mint hogy úszkál a tóban. Ez pedig hosszú távon nem túl érdekes sajtóhír (főleg azután, hogy a fényképről kiderült: hamisítvány).

    Miután a helyenként 200 m mély, 5°C átlag-hőmérsékletű tóban élő dinoszauruszfaj létezésének lehetőségét tudományosan már több oldalról is bizonyították, Nessie az utóbbi évtizedekben inkább már csak érdekesség – és persze kitűnő "brand" a helyi idegenforgalom számára. A környéken mindenhol (a leginkább Süsü sárkányra emlékeztető) Nessie mosolyog ránk hűtőmágneseken, kulcstartókon, könyvjelzőkön, bögréken, pólókon és még ki tudja hányféle ajándéktárgyon.

Valentin napi üzenet

2015.02.14. 18:45, zaphire

Régi új forgatási kép

2015.02.14. 16:05, zaphire
Címkék: bts claire

Régi új forgatási kép jelent meg, köszönhetően az Outlander hivatalos Twitter oldalának. A képen Caitriona Balfe, azaz Claire látható.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Caitriona Balfe Valentin napi kérése

2015.02.14. 09:53, zaphire
Címkék: videó claire egyéb

Caitriona Balfe (Claire) boldog Valentin-napot kíván mindenkinek, majd azután pedig elmondja, ő mit is szeretne.

"Valaki el tudná nekem küldeni az első évad első nyolc részét iTunes-on? Sam? (Jamie) Tobias? (Randall)"

Outlander Trailer | új előzetes

2015.02.12. 10:45, zaphire
Címkék: videó spoiler

Outlander Midseason Premier Clip

2015.02.12. 10:41, zaphire

 
Aktuális rész
4x06
"Blood of my Blood"
2018.12.09.
 
 
Következő rész
4x07
"Down The Rabbit Hole"
2018.12.16.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul két kötetben!
Tervezett magyar megjelenés: 2018
Cím: Outlander 5. - A lángoló kereszt
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992
Leírás /vigyázz, spoiler veszély!/: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet. Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

0/10 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

>>Sorozatkibeszélő<<

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 30. In the Woods | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto