OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Régi új forgatási kép

2014.12.09. 15:38, zaphire
Címkék: dougal

Ismét megjelent egy forgatási kép az évad első felének forgatásáról, ami tavasszal illetve nyáron volt. A képen Dougal látható.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

How to Speak Outlander: 8. lecke

2014.12.08. 18:05, zaphire
Címkék: lecke

5 tény Sam Heughan-ről

2014.12.08. 14:20, zaphire
Címkék: jamie

A fandemoniumnetwork.com-on jelent meg egy cikk, amelyben Sam Heughan színészről gyűjtöttek össze 7 érdekes tényt. Sam az Outlander Jamie-jét alakítja.

1. Az, hogy a színészetet választotta, teljes mértékben a véletlen műve volt
Akkor fedezte fel a szenvedélyét, amikor egy csoportos olcsó utazáson vett részt, és amikor visszatért Skóciába, beiratkozott az Akadémiára: "valami bekattant akkor" - mondja. Miután visszatért Skóciába beiratkozott a Royal Scottish Academy of Music and Drama iskolába. 2003-ban jelölték a Laurence Olivier Theatre Award legígéretesebb újoncának.

2. Igazi stréber
Heughan, bevallja, alig várta, hogy dolgozhasson Ron Moore-raé, mert imádja a munkáját és a kedvenc show-ja a Battlestar Galactica és a Star Trek. "Ezen nőttem fel" - mondta Heughan a TVGuide.com-nak "Az első alkalommal, amikor együtt vacsoráztunk Ron-nal, megbeszéltük a világrend és hogyan kellene együtt dolgoznunk..."

3. Néha nagyon kicsinek érzi magát
Amikor promózták az Outlander-t, már köszöntötték őket a hisztérikus rajongók (Heughligans). Amikor interjút adott a NYTimes-nak, Sam kénytelen volt azt mondani: "Amikor a Comic-Con voltunk San Diego-ban, nekünk volt a két leghatalmasabb kidobónk. Ez elég vicces volt, mert mentünk olyan helyre, ahol volt egy csomó sikoltozó rajongó, és ez csodálatos volt. De amikor olyan helyeken mentünk, ahol senki sem tudta, kik vagyunk, eléggé vicces látvány volt. "

4. Sam Tyrell vagy Baraheon is lehetett volna
Tudtad, hogy Sam mielőtt James Alxenader Malcolm MacKenzie Fraser lett, meghallgatáson volt a Game of Thrones-nál?
"Hétszer voltam meghallgatáson a Game of Thrones-nál! Sokszor. Renly, Loras és néhány éjjeli őr szerepére jelentkeztem. És mindig olyan közel voltam! Már úgy voltam: Srácok, csak adjatok egy kardot!"

5. Nem nagy dolog, de ő Batman
Sajnáljuk Christian és Ben, de ha a legszexibb Batman-t kéne megválasztanunk, egyértelmű, hogy Sam lenne az. Sam a Batman Live! színpadi produkcióban alakította Batman-t. 

Saját fordítás!

Mrs. Fitz az Outlander konyhában

2014.12.07. 19:54, zaphire
Címkék: mrs fitz videó

Most jelent meg egy rövidke kis videó, amiben a Mrs. Fitz-et alakító, Annette Badland színésznő mutatja be az Outlander konyhát, ahol legtöbbet forgat. Elmondja, hogy minden igazi a konyhában: a halott szárnyasok, zöldségek, gyümölcsök...

Sam & Caitriona TVGuide interjú

2014.12.07. 10:24, zaphire
Címkék: jamie claire

A TVGuie Mazaine által megrendezett Fan Favorits Awards-on a Kedvenc Pár kategóriát megnyerte Jamie és Claire az Outlander-ből. Ennek köszönhetően a magazin egy mini interjút készített az őket alakító színészekkel, Sam Heughan-nal (Jamie) és Caitriona Balfe-val (Claire).

Elvoltatok szigetelve a távoli skót felföldeken. Miután júliusban találkoztatok a san diego-i Comic Con-on a rajongókkal, mit gondoltok?
Sam: Rendkívül csendesek és félénkek. (nevet)
Cait: Csodálatosak. A premier közben folyamatosan ismerték fel a könyvben szereplő sorokat és beszégettek egymással róla.

Mi teszi Claire-t és Jamie-t ennyire ragyogó párrá?
Cait: Egyénileg is nagyon erős karakterek - de nem próbálják egymást megszelidíteni. Arra ösztönzik egymást, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból.
Sam: Nekik egy olyan útjuk van, ahol folyamatosan szembe kell nézniük kihívásokkal. Jó móka őket végigkövetni ezen az úton.

És ott van a szex.... Az évad legnézettebb része az Esküvő volt, ahol karaktereitek kapcsolata beteljesedett. Kapnak a rajongók még több szerelmi jelenetet?
Cait: Ó, az biztos! Ők mélyen kapcsolódnak egymáshoz. Egy nagyon szenvedélyes kapcsolat van közöttük, minden szempontból.
Sam: A nászéjszaka arról szólt, hogy felfedezték egymást. Ez nagyon is a kezdete a kapcsolatuknak. A második részéban az évadnak fejlődni fog a kapcsolatuk - de a sorozat sötétebb lesz.

Saját fordítás!

Sam Heughan köszönetet mond

2014.12.06. 11:52, zaphire
Címkék: jamie videó

Sam Heughan (Jamie) megköszöni a rengeteg szavazónak és rajongónak, hogy nekik hála, ő lett a 2014-es Év Férfija a BBC America szavazásán!

Régi új forgatási kép

2014.12.06. 11:48, zaphire
Címkék: jamie dougal

Ismét előkerült egy régebbi színfalak mögötti kép, ezúttal Graham Mactavish-ról, aki Dougal karakterét játssza és Sam Heughan-ról (Jamie). A kép az 1x04 "The Gathering" című rész forgatása közben készült.

   

Sam Heughan lett az Év Férfija!

2014.12.05. 19:01, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) lett 2014-es Év Férfija! A BBC America minden évben megszavaztatja kié legyen a megtiszteltetés. Több, mint 3 millióan szavaztak a döntőben, ahol Sam és David Tennant (Ki vagy Doki?) küzdött meg a címért. Eddig olyan nyertesek voltak, mint Alan Rickman és Tom Hiddleston. Gratulálunk Sam Heughan (Jamie)!!!

Caitriona Balfe-ra (Claire) még továbbra is lehet szavazni, hiszen az Év Nője cím, még nem kelt el.

Itt lehet: http://www.bbcamerica.com/anglophenia/fan-favorites/women-2014/round-1/match-2/

Caitriona Balfe az EW Magazinban

2014.12.05. 13:03, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) szerepel a mostani Entertainment Weekly magazinban, mint Breakout Star, és egy egész oldalas cikket kapott. A cikkben röviden az életét írják le és Caitriona néhány szóban az évad második feléről is beszélt:

" A második része az évadnak sokkal erőteljesebb lesz, sokkal akciódúsabb. Szívszaggató és izgalmas lesz egyszerre."

   

Szavazz a színészekre!

2014.12.05. 12:49, zaphire
Címkék: jamie claire

A BBC America idén is megválasztja a 2014-es év férfiját, illetve nőjét. Sam Heughan (Jamie) már a döntőben van, most számítanak igazán a voksok. Caitriona (Claire) szavazása még az elején tart, de neki is szükséges a szavazat. Bármennyiszer lehet szavazni és nem kell regisztrálni!

Sam Heughan (Jamie): http://www.bbcamerica.com/anglophenia/fan-favorites/men-2014/round-5/match-1/

Caitriona Balfe (Claire): http://www.bbcamerica.com/anglophenia/fan-favorites/women-2014/round-1/match-2/

Kivágott jelenet

2014.12.04. 20:03, zaphire

Kaptunk egy kivágott jelenetet a sorozat 1x06 "The Garrison Commander" című részéből. A jelenetben Frank-et és Claire-t láthatjuk a tóparton.

Skót legendák

2014.12.04. 15:00, zaphire
Címkék: egyéb cikk

Mivel a könyv, avagy a sorozat Skóciában játszódik, sőt, a forgatások is ott zajlódnak, gondoltam megosztok veletek pár érdekességet a Skót felföldről és az ottani életről. Az utikritika.hu egyik cikkében írt le pár szuper Skóciáról szóló legendát.

  • A skótok büszkék a nemzeti jellegzetességeikre. Ezeket talán mindenki ismeri. Ilyen a skót duda, a kilt, a whisky, a golf, a haggis, és a short bread. Azonban ma kiderült az igazság az egyik kölcsönzött könyvből! Az első bag-pipe-os perzsa volt, és valószínűleg idáig üldözték azok, akik először hallgatták a játékot.

  • A golf rómaiak játéka volt. Tény és való, itt a fű egész évben zöld és rengeteg terület van erre a sportra. De emiatt utazni heteket...?

  • A whiskyt St Patrick hozta a XV. Század elején Németországból Írországba. St Patrikról ennyi infóm van, nem tudtam meg, hogy miért avatták szentté. Talán a whisky miatt...?

A bővebben után még több!

How to Speak Outlander: 7. lecke

2014.12.04. 12:31, zaphire
Címkék: lecke

Új still kép

2014.12.03. 19:35, zaphire
Címkék: claire randall

Új still kép jelent meg Claire és Frank Randall-ről, az Outlander hivatalos twitter-én. Sajnos arról nincs információ, hogy melyik részhez tartozik.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

A Watchaholics kritikája a Pilot epizódról

2014.12.03. 10:20, zaphire
Címkék: kritika egyéb

A Watchaholics blog, amely filmekkel, sorozatokkal és könyvekkel foglalkozik elsősorban, írt egy kritikát az Outlander sorozat Pilot epizódjáról. Így tehát, aki még esetleg nem kezdte el a sorozatot, betekintést nyerhet így is. 

"Lassú víz partot mos – de még hogy mos!. A második világháború végeztével Claire Randall (Caitriona Balfe) második nászútra indul férjével, Frankkel (Tobias Menzies) Skóciába. Már öt éve házasok, de ezalatt az öt év alatt mindössze tíz napot töltöttek együtt a háború miatt, mivel Frank Londonban dolgozott a hírszerzésnél, Claire viszont a fronton volt nővér – útjuk célja tehát az, hogy mindezen szörnyűségek után újra megismerjék egymást, azt a személyt, akivé lettek. Frank, aki amúgy történelemtanár, a családtörténet megszállottja, így a skóciai látogatásukat is arra kívánja felhasználni, hogy utánajárjon egyik ősének, aki a tizennyolcadik században az adott területen volt katona, és vörös kabátban hajtotta a skót lázadókat. Persze azért másra is szakítanak időt útjuk során, így a pár például titokban egy druida szertartást is végignéz Samhaim éjjelén. Claire később vissza is tér a szertartás színhelyére, ahol is, valami megmagyarázhatatlan erőtől hajtva, megérinti az egyik szent követ, amit követően eszméletét veszti. Mikor magához tér, azt hiszi, hogy tudtán kívül egy történelmi film díszletei közé keveredett – angol katonák lőnek rá, akiktől egy skótszoknyás férfi menti meg. Ám mikor az éjszaka leszálltakor nem találja a távolban a kivilágított várost, szembe kell néznie a ténnyel: valahogy visszakerült az ezerhétszáznegyvenes évekbe.

Mostanában menők a könyvadaptációk, méghozzá nem csak a moziban, hanem a televízióban is (lásd Trónok harca, A búra alatt, stb.), és ezt a trendet kívánja meglovagolni idén a Starz is, és egy epizód után azt kell, hogy mondjam, sikerrel. Az Outlander Diana Gabaldon 1991-es, azonos című regényének (amiből amúgy eddig még hét kötet készült el) feldolgozása, aminek hosszát tekintve – kiadástól függően laza 650-800 oldal – baromi jó döntés volt, hogy sorozatként adaptálták. Így a készítőknek nem kell sehová se rohannia, szépen kifejthetik az eseményeket – úgy tudom, az első epizód a regény első cirka hetven oldalának felel meg –, mindent szépen megalapozhatnak.

Folytatása a bővebben után!

TV Guide Magazine Fan Favorites 2014! Videó

2014.12.03. 09:36, zaphire
Címkék: videó jamie claire

Decemberi háttérképnaptár

2014.12.02. 14:36, zaphire
Címkék: naptár

Készítettem egy igazán télies, karácsonyi, Outlander-es decemberi háttérképnaptárat, hogy díszítsétek vele a képernyőtöket.:) A naptár png képet köszönöm a photoshop-kepszerkeszte.lapunk.hu oldalnak!

Remélem tetszik és páran használni fogjátok! :)


1468x900
Teljes méret

TVGuide Fan Favorites Award

2014.12.02. 13:00, zaphire
Címkék: jamie claire

Az Outlander Jamie&Claire párosa nyerte meg a TVGuide Magazin Fan Favorites Award 2014 Kedvenc párja díjat! Gratulálunk!:) 

A nyertesek listája itt tekinthető meg: http://www.tvguide.com/News/TV-Guide-Magazine-Fan-Favorites-Awards-Walking-Dead-1089980.aspx

   

Sam Heughan kedvenc sorozatai

2014.12.02. 12:48, zaphire
Címkék: jamie videó

Sam Heughan (Jamie) meséli el a TVGuide interjújában, milyen sorozatokat szokott még nézni az Outlander-en kívül.

Megjelent az első előzetes!

2014.12.01. 18:06, zaphire
Címkék: videó előzetes

Megjelent az első előzetes -végre- az április 4-én visszatérő sorozathoz! Nem sok, de végre betekintést nyerhetünk az új jelenetekre, viszontláthatjuk Jamie-t és Claire-t!

 
Előző rész
3x13
"Eye of the Storm" évadzáró
2017. 12. 10.
 
 
Következő rész
4x01
"America the Beautiful"
2018 november 4.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018 ősz
Cím: Outlander 5. - The Fiery Cross
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

5/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 29. Elegant Lines | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!