OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

People Magazin megjelenés

2014.12.12. 13:54, zaphire
Címkék: egyéb

A decemberi People magazinban jelent meg egy cikk, az úgynevezett People's Best of 2014, ahol az Outlander sorozat is szerepel, méghozzá a Top 10 sorozat között!

Katt rájuk a nagyobb képért!

   

TV's 100 Sexiest Women of 2014

2014.12.11. 18:28, zaphire
Címkék: claire

A buddytv.com idén is összeállította a TV's 100 Sexiest Women of 2014 listáját, amelyen Caitriona Balfe, aki az Outlander Claire-jét alakítja, az előkelő 9. helyet zsebelte be, olyan sorozatsztárokat maga mögé utasítva, mint Halle Berry, Jennifer Morrison, Natalie Dormer vagy Nina Dobrev!

A teljes lista itt tekinthető meg

Sam Heughan (Jamie) a férfi listán a 79. helyet zsebelte be! Gratulálunk!

How to Speak Outlander: 9. lecke

2014.12.11. 17:31, zaphire
Címkék: lecke

Az Outlander öltözködés nehézségei

2014.12.10. 18:51, zaphire
Címkék: hamish videó

A kis Hamish MacKenzie mondja, milyenek is az Outlander ruhák! A skót színész fiú, Roderick Gilkinson alakítja Colum MacKenzie fiát, vagyis Hamish-t a sorozatban. Roderick a most megjelent videóban azt ecseteli, milyen nehéz is magára rakni a skót szoknyát és a sok réteget.

A Vanity Fair listáján

2014.12.10. 12:42, zaphire
Címkék: egyéb

Az Outlander felkerült a Vanity Fair 2014 Best New Shows listájára, amelyet a VanityFair.com TV írói, Richard Lawson és Joanna Robinson állított össze az idén debütáló sorozatokból szemezgetve. A listán olyan sorozatok szerepelnek még, mint a How to Get Away with Murder, a The Leftovers és a True Detective.

Outlander
Starz adaptációja a népszerű könyvsorozatból, egy önfejű nővérről, aki visszautazik az időben, a háború utáni 1940-es évekből, a 18. századi Skóciába, ami igencsak egy kétes vállalkozás. Nem csak a könyvek több mint szenvedélyes rajongótáborának kell megfelelnie a sorozatnak, de egy nagyobb közönséget kellett toboroznia, hogy egy multi-műfajú sorozatot tegyen le az asztalra a Starz csatorna is, hogy felvehesse a versenyt a prémium-kábel tv testvéreivel. Az első évad technikailag nem ért véget, hiszen a második fele csak áprilisában jön, egy furcsa döntés titokzatos okából. De abból, amit láttam, az Outlander a Starz legnagyobb kreatív sikere, egy politikai dráma, egy szuper-szexi szerelem, egy misztikus rejtély elegyével. Elég furcsa keveréke a hangok nak és stílusoknak, de összességében nagyon is jól működik. Különösen mesés Caitriona Balfe, aki mély és szellemes hősnőt alakítja, és persze Sam Heughan, aki úgy, ahogy van...szuper.

Saját fordítás!

Mi fog történni áprilisban?

2014.12.09. 15:46, zaphire
Címkék: jamie randall claire

Caitriona Balfe (Claire) a TVGuide-nak mesélt egy két dolgot az első évad második felével kapcsolatban, ami áprilisban kerül a képernyőkre.

Sötétebb lesz a második fele az évadnak?
Claire alkalmazkodni próbál egy speciális erkölcsi és morális kódhoz ezekben az időkben. Ez viszont igencsak nehéz és veszélyes helyzetekbe sodorja őt is és Jamie-t is. A politika folyása az, ami éket verhet közéjük. De átmennek ezen a problémán is. Ez az, ami olyan nagyszerű bennük.

És Claire továbbra is folytatni fogja a visszatérését Frank-hez?
Mivel Black Jack karmai között van és Jamie jön, hogy megmentse őt, egy kicsit minden a feje tetejére áll. Claire-nek el kell döntenie mit akar.

Saját fordítás!

Régi új forgatási kép

2014.12.09. 15:38, zaphire
Címkék: dougal

Ismét megjelent egy forgatási kép az évad első felének forgatásáról, ami tavasszal illetve nyáron volt. A képen Dougal látható.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

How to Speak Outlander: 8. lecke

2014.12.08. 18:05, zaphire
Címkék: lecke

5 tény Sam Heughan-ről

2014.12.08. 14:20, zaphire
Címkék: jamie

A fandemoniumnetwork.com-on jelent meg egy cikk, amelyben Sam Heughan színészről gyűjtöttek össze 7 érdekes tényt. Sam az Outlander Jamie-jét alakítja.

1. Az, hogy a színészetet választotta, teljes mértékben a véletlen műve volt
Akkor fedezte fel a szenvedélyét, amikor egy csoportos olcsó utazáson vett részt, és amikor visszatért Skóciába, beiratkozott az Akadémiára: "valami bekattant akkor" - mondja. Miután visszatért Skóciába beiratkozott a Royal Scottish Academy of Music and Drama iskolába. 2003-ban jelölték a Laurence Olivier Theatre Award legígéretesebb újoncának.

2. Igazi stréber
Heughan, bevallja, alig várta, hogy dolgozhasson Ron Moore-raé, mert imádja a munkáját és a kedvenc show-ja a Battlestar Galactica és a Star Trek. "Ezen nőttem fel" - mondta Heughan a TVGuide.com-nak "Az első alkalommal, amikor együtt vacsoráztunk Ron-nal, megbeszéltük a világrend és hogyan kellene együtt dolgoznunk..."

3. Néha nagyon kicsinek érzi magát
Amikor promózták az Outlander-t, már köszöntötték őket a hisztérikus rajongók (Heughligans). Amikor interjút adott a NYTimes-nak, Sam kénytelen volt azt mondani: "Amikor a Comic-Con voltunk San Diego-ban, nekünk volt a két leghatalmasabb kidobónk. Ez elég vicces volt, mert mentünk olyan helyre, ahol volt egy csomó sikoltozó rajongó, és ez csodálatos volt. De amikor olyan helyeken mentünk, ahol senki sem tudta, kik vagyunk, eléggé vicces látvány volt. "

4. Sam Tyrell vagy Baraheon is lehetett volna
Tudtad, hogy Sam mielőtt James Alxenader Malcolm MacKenzie Fraser lett, meghallgatáson volt a Game of Thrones-nál?
"Hétszer voltam meghallgatáson a Game of Thrones-nál! Sokszor. Renly, Loras és néhány éjjeli őr szerepére jelentkeztem. És mindig olyan közel voltam! Már úgy voltam: Srácok, csak adjatok egy kardot!"

5. Nem nagy dolog, de ő Batman
Sajnáljuk Christian és Ben, de ha a legszexibb Batman-t kéne megválasztanunk, egyértelmű, hogy Sam lenne az. Sam a Batman Live! színpadi produkcióban alakította Batman-t. 

Saját fordítás!

Mrs. Fitz az Outlander konyhában

2014.12.07. 19:54, zaphire
Címkék: mrs fitz videó

Most jelent meg egy rövidke kis videó, amiben a Mrs. Fitz-et alakító, Annette Badland színésznő mutatja be az Outlander konyhát, ahol legtöbbet forgat. Elmondja, hogy minden igazi a konyhában: a halott szárnyasok, zöldségek, gyümölcsök...

Sam & Caitriona TVGuide interjú

2014.12.07. 10:24, zaphire
Címkék: jamie claire

A TVGuie Mazaine által megrendezett Fan Favorits Awards-on a Kedvenc Pár kategóriát megnyerte Jamie és Claire az Outlander-ből. Ennek köszönhetően a magazin egy mini interjút készített az őket alakító színészekkel, Sam Heughan-nal (Jamie) és Caitriona Balfe-val (Claire).

Elvoltatok szigetelve a távoli skót felföldeken. Miután júliusban találkoztatok a san diego-i Comic Con-on a rajongókkal, mit gondoltok?
Sam: Rendkívül csendesek és félénkek. (nevet)
Cait: Csodálatosak. A premier közben folyamatosan ismerték fel a könyvben szereplő sorokat és beszégettek egymással róla.

Mi teszi Claire-t és Jamie-t ennyire ragyogó párrá?
Cait: Egyénileg is nagyon erős karakterek - de nem próbálják egymást megszelidíteni. Arra ösztönzik egymást, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból.
Sam: Nekik egy olyan útjuk van, ahol folyamatosan szembe kell nézniük kihívásokkal. Jó móka őket végigkövetni ezen az úton.

És ott van a szex.... Az évad legnézettebb része az Esküvő volt, ahol karaktereitek kapcsolata beteljesedett. Kapnak a rajongók még több szerelmi jelenetet?
Cait: Ó, az biztos! Ők mélyen kapcsolódnak egymáshoz. Egy nagyon szenvedélyes kapcsolat van közöttük, minden szempontból.
Sam: A nászéjszaka arról szólt, hogy felfedezték egymást. Ez nagyon is a kezdete a kapcsolatuknak. A második részéban az évadnak fejlődni fog a kapcsolatuk - de a sorozat sötétebb lesz.

Saját fordítás!

Sam Heughan köszönetet mond

2014.12.06. 11:52, zaphire
Címkék: jamie videó

Sam Heughan (Jamie) megköszöni a rengeteg szavazónak és rajongónak, hogy nekik hála, ő lett a 2014-es Év Férfija a BBC America szavazásán!

Régi új forgatási kép

2014.12.06. 11:48, zaphire
Címkék: jamie dougal

Ismét előkerült egy régebbi színfalak mögötti kép, ezúttal Graham Mactavish-ról, aki Dougal karakterét játssza és Sam Heughan-ról (Jamie). A kép az 1x04 "The Gathering" című rész forgatása közben készült.

   

Sam Heughan lett az Év Férfija!

2014.12.05. 19:01, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) lett 2014-es Év Férfija! A BBC America minden évben megszavaztatja kié legyen a megtiszteltetés. Több, mint 3 millióan szavaztak a döntőben, ahol Sam és David Tennant (Ki vagy Doki?) küzdött meg a címért. Eddig olyan nyertesek voltak, mint Alan Rickman és Tom Hiddleston. Gratulálunk Sam Heughan (Jamie)!!!

Caitriona Balfe-ra (Claire) még továbbra is lehet szavazni, hiszen az Év Nője cím, még nem kelt el.

Itt lehet: http://www.bbcamerica.com/anglophenia/fan-favorites/women-2014/round-1/match-2/

Caitriona Balfe az EW Magazinban

2014.12.05. 13:03, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) szerepel a mostani Entertainment Weekly magazinban, mint Breakout Star, és egy egész oldalas cikket kapott. A cikkben röviden az életét írják le és Caitriona néhány szóban az évad második feléről is beszélt:

" A második része az évadnak sokkal erőteljesebb lesz, sokkal akciódúsabb. Szívszaggató és izgalmas lesz egyszerre."

   

Szavazz a színészekre!

2014.12.05. 12:49, zaphire
Címkék: jamie claire

A BBC America idén is megválasztja a 2014-es év férfiját, illetve nőjét. Sam Heughan (Jamie) már a döntőben van, most számítanak igazán a voksok. Caitriona (Claire) szavazása még az elején tart, de neki is szükséges a szavazat. Bármennyiszer lehet szavazni és nem kell regisztrálni!

Sam Heughan (Jamie): http://www.bbcamerica.com/anglophenia/fan-favorites/men-2014/round-5/match-1/

Caitriona Balfe (Claire): http://www.bbcamerica.com/anglophenia/fan-favorites/women-2014/round-1/match-2/

Kivágott jelenet

2014.12.04. 20:03, zaphire

Kaptunk egy kivágott jelenetet a sorozat 1x06 "The Garrison Commander" című részéből. A jelenetben Frank-et és Claire-t láthatjuk a tóparton.

Skót legendák

2014.12.04. 15:00, zaphire
Címkék: egyéb cikk

Mivel a könyv, avagy a sorozat Skóciában játszódik, sőt, a forgatások is ott zajlódnak, gondoltam megosztok veletek pár érdekességet a Skót felföldről és az ottani életről. Az utikritika.hu egyik cikkében írt le pár szuper Skóciáról szóló legendát.

  • A skótok büszkék a nemzeti jellegzetességeikre. Ezeket talán mindenki ismeri. Ilyen a skót duda, a kilt, a whisky, a golf, a haggis, és a short bread. Azonban ma kiderült az igazság az egyik kölcsönzött könyvből! Az első bag-pipe-os perzsa volt, és valószínűleg idáig üldözték azok, akik először hallgatták a játékot.

  • A golf rómaiak játéka volt. Tény és való, itt a fű egész évben zöld és rengeteg terület van erre a sportra. De emiatt utazni heteket...?

  • A whiskyt St Patrick hozta a XV. Század elején Németországból Írországba. St Patrikról ennyi infóm van, nem tudtam meg, hogy miért avatták szentté. Talán a whisky miatt...?

A bővebben után még több!

How to Speak Outlander: 7. lecke

2014.12.04. 12:31, zaphire
Címkék: lecke

Új still kép

2014.12.03. 19:35, zaphire
Címkék: claire randall

Új still kép jelent meg Claire és Frank Randall-ről, az Outlander hivatalos twitter-én. Sajnos arról nincs információ, hogy melyik részhez tartozik.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

 
Előző rész
3x13
"Eye of the Storm" évadzáró
2017. 12. 10.
 
 
Következő rész
4. évad
2018 november 4.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018 ősz
Cím: Outlander 5. - The Fiery Cross
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
   

6/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 29. Elegant Lines | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!