OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Nell Hudson a premieren

2014.11.29. 14:14, zaphire
Címkék: laoghaire

Új képek jelentek meg Nell Hudsonról, aki Laoghaire-t alakítja a sorozatban, az Outlander premierjéről, ami még augusztusban volt.

A többiért katt rájuk!

   

Az Outlander ruhák

2014.11.29. 09:39, zaphire
Címkék: egyéb

Terry Dresbach meséli el, honnan jönnek az ötletek, honnan veszi az inspirációt és mit akar elmondani egy-egy ruhával.

"Egy mesélő vagyok, amihez a ruhákat használom. Folyton tanulok, visszakeresek az akkori, 18. századi divatra, korra. Ezt össze kell raknom azzal is, hogy melyik karakterről is van szó, és mit akar elmondani."

Régi új epizód still képek

2014.11.28. 16:00, zaphire
Címkék: képek

Új still képek jelentek meg az 1x01 "Sassenach" és 1x02 "Castle Leoch" című részekhez.

A többiért katt rájuk!

   

Sam & Caitriona Popsugar inerjú

2014.11.28. 11:16, zaphire
Címkék: jamie claire videó

Sam (Jamie) és Caitriona (Claire) a közelmúltban vettek részt az Instyle partiján, ahol Miss Golden Globe-ot is megválasztották. Most előkerült egy rövidke interjú-kollázs, aminek a végén láthatóak sztárjaink.

Caitriona: - Mi a partira mentünk tavaly. De te itt voltál, nem?
Sam: - Igen, itt voltam. Nagyon szerencsés voltam, hogy meghívtak. És nagyon érdekes volt látni mindenkit aki részt vett rajta. Meg a végén láttam Channing Tatum-ot, amikor csinálta azt a dolgot a színpadon. Nagyon jó táncos...
 

A TV. com ajánlója

2014.11.28. 10:56, zaphire
Címkék: egyéb cikk

A tv.com hálaadási ajánlójába került be az Outlander, nyolc másik sorozattal együtt.

Kivel nézd: Az erősen extrovertált anyukáddal, aki mindig azt hajtogatja élj már egy kicsit

Miért kell nézned: hogy egy tucat, hogy tökéletes, magában is gyönyörű tájat láss, hisz az Outlander az egyik leglátványosabb az új műsorok között 2014-ben. Az azonos nevű könyvsorozat  könyvsorozatból készült sorozat egy férjes, második világháborús nővér, aki rejtélyes okokból a 18 századi Skóciában találja magát, és végül beleszeret egy jóképű és hősies felföldibe. Mindeközben, folyton keresi a visszautat 1940-es évekbe. De ez  nem csak az a fajta romantikus hancúrozásról szól. A show politika akkori korszakát is érinti, beleértve a kíméletlen angol katonákat és a jakobinus lázadásokat. Még fantasy sci-fi elemek is vannak (időutazás, y'all!), Ami azt jelenti, itt mindenkinek van valami, és mindez becsomagolva (de nem túl szépen) egy kézzel varrott skótszoknyákba. Figyelmeztetnem kell: Ha egyszer elkezdi nézni, akkor nem lesz képes megállni, így biztos, hogy nyolc órát megszakítás nélkül a kanapén fog töltetni.

Saját fordítás!

Sam Heughan hegyet mászott

2014.11.27. 18:27, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) köztudottan szeret hegyet mászni - most épp a Glen Shiel nevezetű helyre ment fel.

Katt a képekre a nagyobb méretért!

   

How to Speak Outlander: 5. lecke

2014.11.27. 12:21, zaphire
Címkék: lecke

Outlander Könyvjelzők

2014.11.27. 10:29, zaphire
Címkék: egyéb

Ha az oldal részben könyvekkel is foglalkozik - már pedig így van, hiszen a sorozat nem jött volna létre Diana Gabaldon és a könyvei nélkül - úgy döntöttem készítek valami igazán hasznosat.

Nyolc darab könyvjelzőt készítettem, amelyeken Jamie és Claire szerepel. Remélem tetszenek.

A többiért katt rájuk!

   

Sam Heughan Just Jared HQ képek

2014.11.26. 19:30, zaphire
Címkék: jamie képek

Megjelentek Sam Heughan (Jamie) Just Jared interjújához készült képek HQ minőségben.

Katt rájuk a többiért, érdemes ;)

   

Outlander Konyha

2014.11.26. 17:51, zaphire

A könyvekben és a sorozatban is egyaránt nagy szerepet kapnak a különféle ételek és italok. Az Outlander Kitchen kifejezetten ezeket a könyvben és sorozatban szereplő recepteket gyűjti össze, és létrehoztam egy új modult, amelyben megtalálhatjátok ezeket.

Szeretnéd tudni, hogy készül a "Craigh Na Dun" Répás Cupcake? Meg akarod kóstolni Mrs. Fitz zabkásáját?

Outlander Konyha

Sam Heughan SFX UK interjú

2014.11.26. 11:53, zaphire
Címkék: jamie

Sam Heughan (Jamie) az SFX UK októberi számában szerepelt, ahol egy rövidebb interjú is készült vele.

Az Outlander átdolgozása már hosszú ideje folyt. Mi volt az ami a projekthez vonzott téged?
Őszintén, éppen abban az időben annyira helyesnek tűnt. Sok időt töltöttem Amerikában előtte, és már a pilot felénél jártunk, amikor megtörtént az a bizonyos áttörés. Előtte persze Ronald D. Moore, a sorozat producere küldött nekem dolgokat, és imádtam előző munkáit, mint a Star Trek és a Battlestar Galactica. Csak egyszerűen helyesnek éreztem. Értettem a karaktert és tudtam, hogy honnan jött.

Mit csodálsz Jamie-ben?
Szeretem a közvetlenségét, és hogy két lábbal áll a földön, emellett az igazán mélyről jövő személyiségét. 

Nagy volt a nyomás a már meglévő rajongótábor miatt?
Mi nagyon is tisztában voltunk vele, hogy hatalmas a rajongótábor és nem akartunk csalódást okozni. Nyílvánvalóan közel akarunk maradni a könyvhöz, de vannak pillanatok, amiket kibővítünk, hozzáadunk dolgokat, több cselszövést, több érdekességet csempészünk bele.

Melyik könyvbeli jelenetre voltál a legjobban felkészülve?
A nagy pillanatai az esküvőnek, az első találkozásuk Jamie-nek és Claire-nek. Alig várom már az összes jelenetet Black Jack Randall-lel, amiket nehéz lesz leforgatni, de nagyon érdekesek lesznek. Még többet fogunk látni Jamie karakteréből, hogyan küzd meg a sötétséggel, vagy hogyan nem. 

Tobias Menzies (Jack Randall) igazán valósághű korbácsolást hajtott végre karaktereden...
Igazából Menzies aznap eléggé csak magában volt. Volt két próbaütés, az azt követő csend rettentő vicces volt. Azt mondtam: "Ez egész jó volt, tényleg" - Igazán fájt, nem kellett színészkednem. Azt hiszem vissza kell adnom neki valahogy.

Saját fordítás!

Régi új forgatási képek

2014.11.26. 11:36, zaphire
Címkék: képek

Új forgatási képek jelentek meg még az első nyolc rész forgatásához. 

Katt rájuk a nagyobb méretért!

   

Új szavazás!

2014.11.25. 19:56, zaphire
Címkék: szavazás

Új szavazás indult az oldalon, jobb oldalt lent tudjátok elérni. Előző héten azt kérdeztem, hogy elkezdtétek-e már a sorozatot. Nagyon örültem, hogy a legtöbben igennel válaszoltatok, sokan fontolgatják és senki sem zárkózik el tőle. Szuper ezt látni!:)

Most új kérdést tettem fel, méghozzá egy kvízzel kapcsolatban, amely főleg a sorozat alapján készülne, néhány egyszerű kérdéssel. Erről érdeklődök a szavazáson, szóval örülnék, ha szavaznátok. Köszönöm!

Ahol a sorozat játszódik

2014.11.25. 19:45, zaphire
Címkék: videó

Caitriona Balfe beszélt az Outlander-ről

2014.11.25. 12:42, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) beszélt a sorozatról az Irish Examiner-nek, mivel Írországban is hamarosan levetítésre kerül a show, emellett a színésznő is maga ír származású.

"Azt hiszem, előre figyelmeztettem a szüleimet, hogy van egy-pár jelenet, ahol ki tudnak menni, ki kéne menniük egy csésze teára, de összeségében élvezni fogják a sorozatot." - mondta Cait.

"A karakterem semmit nem hagy a férfiakra, még akkor sem, amikor egy teljesen ismeretlen szituációban, időben találja magát. Emellett nagyon szereti az italt és a nevetést, rengeteget lovagol, ami nagy fizikai megterhelést jelent és emellett ott van a nagy szerelmi története. Az első naptól kezdve nagyon jól éreztem magam a forgatáson, könnyen beilleszkedtem a csapatba, és mindezt nagyon természetesnek éreztem."

"Írországot 1999-ben hagytam ott, a szüleim még ott élnek persze Monaghan-ban, a lánytestvérem Dublinban, az egyik bátyám Limerick-ben a másik Monaghan-ban él, és én is, amint van időm azonnal haza megyek." - mondja a 35 éves sztár.

Saját fordítás!

Winter TCA Tour képek

2014.11.25. 12:00, zaphire
Címkék: képek

A sorozat promózásán kisebb turnén voltak a színészek, Diana Gabaldon és Ronald D. Moore producer. Erről készült képek kerültek feltöltésre most.

Katt rájuk a többiért!

   

Új télies kinézet!

2014.11.24. 15:39, zaphire
Címkék: design

Bár az előző igazán Outlander stílusú és hangulatú volt, ideje volt most már egy kicsit téliesebb kinézetbe burkolni az oldalt. Jamie és Claire promó fotókat használtam a kinézet elkészítéséhez, a fejléc felső sávjában pedig az Outlander premierjén készült képek láthatóak.

Remélem tetszik nektek a kinézet!

5 dolog Nell Hudson-ról

2014.11.24. 11:34, zaphire
Címkék: laoghaire

A harpersbazaar.co.uk oldal készítette a cikket Nell Hudson színésznőről, aki az Outlander-ben Laoghaire MacKenzie karakterét játsza el, aki Mrs. Fitzgibbons unokája. Itt van néhány dolog, amit érdemes tudni a 23 éves színésznőről.

1. Ő egy angol rózsa
A vezetékneve, az arany fürtjei és a mélykék szeme ellenére nem áll rokonságban Kate Hudson-nal. Egy farmon nőtt fel Worcestershire közelében, ahol fákra mászott és folyóban úszott. Ez az első főbb szerepe, mióta elvégezte az Oxford Dráma iskolát 2012-ben.

2. Rendkívül tehetséges
Nell egyben énekesnő és dalszövegíró is, aki Jools Holland-dal és Deacon Blue-val turnézott a nyáron. Tud játszani ukulelén és azt is hallottuk, hogy remekül utánozza Eric Cartman-t. 

3. Nem beképzelt
Nell nem bánja, ha véletlenül "Neil"-nek nevezik, ami teljes mértékben Harry Potter Neville-jének hangzik minden egyes alkalomkor.

4. Lelkes olvasó
Miközben az Outlander forgatások zajlottak, összesen 33 könyvet olvasott ki. Kedvenc írói Barbara Comyns és F. Scott Fitzgerald. Emellett ő maga is ír cikkeket, dalszövegek mellett.

5. Egy igazi fenegyerek
Nell szereti a nagy adrenalint, és később szeretne egy akciófilmben szerepelni, csak így tudná kipróbálni a különböző mutatványokat. Mi a nagy álma? Karate harc rengeteg rosszfiúval.

Saját fordítás!

How to Speak Outlander: 4. lecke

2014.11.24. 11:19, zaphire
Címkék: lecke

Sam & Caitriona TVGuide fotózáson

2014.11.23. 18:51, zaphire
Címkék: jamie claire videó

Sam (Jamie) és Cait (Claire) a TVGuide fotózásán készült interjú jelent meg még augusztusból.
Cait elmondja mit is jelent az, hogy Outlander - aki nem skót, nem ott él, vagyis sassenach, angolszász, ahogy Jamie Claire-t hívja.
Sam elmondja miről is szól a sorozat - ami legfőképp Claire-re összpontosul

 
Előző rész
3x13
"Eye of the Storm" évadzáró
2017. 12. 10.
 
 
Következő rész
4. évad
2018 ősz
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent a 4. Outlander könyv magyarul!
Cím: Outlander 4. - Őszi dobszó
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 608 + 584
Spoileres leírás! Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
     

9/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 29. Elegant Lines | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt