OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Sam Heughan & Caitriona Balfe a 2015-ös Bafta Tea Party-n

2015.01.11. 10:41, zaphire
Címkék: claire jamie

Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire) tegnap a 2015-ös Bafta Tea Party-ra voltak hivatalosak, csakúgy, mint a tavalyi évben. Az esemény Los Angeles-ben volt, úgy, mint a TCA Winter Press, amelyen pedig egy nappal korábban vettek részt Ron Moore producerrel és Diana Gabaldonnal, a könyvek írójával. Most itt van néhány fotó a Tea Party-ról. Sam és Cait is nagyon elegánsak voltak.

Katt rájuk a többiért! 

   

   

Boldog szülinapot Diana!

2015.01.11. 10:35, zaphire

Ma ünnepli születésnapját Diana Gabaldon, az Outlander könyvek csodálatos írónője! Boldog születésnapot!

TCA 2015 AccessHollywood interjú

2015.01.10. 18:27, zaphire
Címkék: tca claire jamie

A TCA-n az AccessHollywood.com készített egy interjút Sam Heughan-nal (Jamie) és Caitriona Balfe-val (Claire), amelyben a rajongók által feltett kérdésekre válaszoltak.

Az első kérdés egyfajta játék volt, amelynek az a neve, hogy "Kiss, Marry, Kill", vagyis "Csók, Házasság vagy megölés" és kaptak három személyt, majd el kellett dönteniük, ki milyen sorsra jut e három lehetőség alapján.
Sam Heughan (Jamie) három személynek Mrs. Fitz-et, Laoghaire-t és Geillis-t kapta. Mrs. Fitz-et választotta házasságra, mert nagyon jól főz. Laoghaire-t csókolja meg és sajnos Geillis-t öli meg.
Caitriona (Claire) Angust, Rupertet és Murtagh-ot kapta. Murtagh-ot választotta házasságra, Rupert-et csókra és hát Angust megölésre :D.
Aztán megkérdezték mi a jelenlegi "bűnös élvezetük", mire Sam: "A mandulavaj evés". Caitriona pedig: "Real Housewives of Beverly Hills sorozat".

Új 1. évados promó képek

2015.01.10. 10:56, zaphire

Többek között a TCA-nak is köszönhetően a sorozatról való információk és képek megjelenése is felgyorsult, a mai nap a legújabb előzetes mellé még 4 db promó képet is kaptunk!

Katt rájuk a nagyobb méretért!

   

 

Outlander Panel a Winter Television Critics Association-on

2015.01.10. 10:46, zaphire
Címkék: tca

Tegnap jelent meg az Outlander stáb a 2015-ös TCA-n, vagyis a Winter Television Critics Association-on, ahol saját panelük is volt, amelyen a sorozatról beszélgettek, bemutatták a legújabb előzetest is, és rengeteg fotó készült róluk.

A többiért katt rájuk!

   

   

Új 2 perces előzetes!

2015.01.10. 10:35, zaphire
Címkék: videó

Starz vacsora

2015.01.09. 18:14, zaphire
Címkék: jamie claire

Új fotó jelent meg! Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) ma részt vettek a Starz csatorna privát vacsoráján. A vendégek főként a csatorna színészei voltak, többek között - például a fotón - a Black Sails  színészei, akik társaságában két kedvencünk is ott van.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Együtt ebédelés

2015.01.09. 12:22, zaphire
Címkék: jamie claire

Sam Heughan (Jamie) tegnap osztotta meg ezt a képet Instagramján, amelyen Caitriona Balfe-val (Claire) ebédelt  a People's Choice Awards gálát követő napon.

"Great company, great lunch" - Nagyszerű társaság, nagyszerű ebéd

Sam & Caitriona interjúk a People's Choice Awards-on

2015.01.09. 11:37, zaphire
Címkék: jamie claire videó pca

A People's Choice Awards-on megjelent Sam Heughan (Jamie) és Caitriona Balfe (Claire), amellett, hogy átvették a díjat az Outlander képviseletében, számtalan interjút is adtak az eseményen.

A legtöbbször azt kérdezték tőlük, hogy mi várható most a sorozatban, szokásosan keveset mondtak, csak amennyit eddig is tudunk, sötét és izgalmas lesz, emellett mindegyikben kihangsúlyozták mennyire hálásak a rajongóknak.

A bővebben után még több videó!

Új still kép

2015.01.08. 19:27, zaphire
Címkék: jamie claire

Új still kép jelent meg a People Magazine-nak köszönhetően, amin Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) szerepel, méghozzá az ágyban! Arról nem kaptunk információt melyik részből lett kivágva a fotó.

Katt rá a nagyobb méretért!

Gratuláció a sorozatnak a PCA-n

2015.01.08. 11:21, zaphire
Címkék: jamie claire pca

Nyert az Outlander a People's Choice Awards-on!

2015.01.08. 11:01, zaphire
Címkék: jamie pca claire

Tegnap rendezték meg a 2015-ös People's Choice Awards díjátadó gálát, amelyen az Outlander is jelölve volt a Favorite Cable Sci-fi/Fantasy TV Show kategóriában, amit meg is nyert!  Olyan sorozatokat utasított maga mögé, mint Trónok harca, Doctor Who vagy a The Walking Dead!!! A gálán Caitriona Balfe (Claire) és Sam Heughan (Jamie) vett részt és természetesen ők vették át a díjat is! A nyertesek listáját itt érhetitek el.

Az összes képért katt rájuk!

   

   

Régi új epizód still kép

2015.01.07. 21:28, zaphire
Címkék: jamie

Ismét megjelent egy régi új still kép az Outlander Facebook oldalának hála, amelyen most Sam Heughan, azaz Jamie szerepel, az 1x06-os "The Garrison Commander" című részből.

Katt rá a nagyobb méretért!

   

4 db könyvjelző

2015.01.07. 13:15, zaphire
Címkék: egyéb

Régen készítettem már könyvjelzőket, ezért most nekiálltam és csináltam négy darabot, amit könnyen ki is nyomtathattok és már bele is rakhatjátok az Outlander könyvetekbe, vagy bármelyik másba. :)

Az összes könyvjelzőért katt ide

   

Spoiler az évad második feléről

2015.01.06. 18:11, zaphire
Címkék: spoiler

Az eonline.com adott ki pár információt rajongók kérdéseire válaszolva a 2015-ben visszatérő sorozatokról, így természetesen az Outlander-ről is. Vigyázz, spoiler!

Rajongó: Láttam twitter-en, hogy te (szerk.) láttad már az áprilisi részeket!

A válasz: Imádtam őket. Nagyon. Minden, amit tudnotok kell: Az első epizód, ami adásba kerül (1x09) szívszorító, kényelmetlen, kissé kellemetlen, a végén pedig lényegében soft-pornó. A második epizód (1x10) lassabb tempójú lesz és páratlan, gyönyörű felvezetője a harmadik résznek (1x11). Egyszerűen nem tudtam levegőt venni e rész (1x11) második felétől egészen a végéig. Nagy változások, fő események jönnek, hogy a rajongók, akik nem olvasták a könyveket nem hiszik el, hogy ilyen dolgok történnek ilyen hamar.

Saját fordítás!

InTheLab interjú

2015.01.06. 14:23, zaphire
Címkék: claire jamie

Az ősszel készült interjút Caitriona Balfe-val és Sam Heughan-nal, vagyis Claire-rel és Jamie-vel most találtam meg, amelyet az InTheLab készített és majdnem negyed órán keresztül beszélgetnek a sorozatról és a karakterekről. Érdemes megnézni!

Jamie háttérkép

2015.01.06. 11:03, zaphire
Címkék: jamie

Tumblr-s barangolásaim alatt találok ilyen szuper dolgokat, ezúttal egy új háttérképet, amelyen Jamie Fraser látható. Úgy gondolom, az ilyesfajta háttérképek megunhatatlanok.

Az összes háttérképet itt találod

Katt rá a nagyobb méretért!

Régi új forgatási kép

2015.01.06. 10:57, zaphire
Címkék: claire

Ismételten megjelent egy régebbi forgatási kép, ezúttal Caitriona Balfe-val, aki Claire-t alakítja. 

Katt rá a nagyobb méretért!

   

Caitriona Balfe lett az év nője!

2015.01.05. 12:04, zaphire
Címkék: claire

Caitriona Balfe (Claire) lett az év nője! A BBC America minden évben megszavaztatja kié legyen a megtiszteltetés. Miután ugyancsak itt, Sam Heughan (Jamie) lett az év férfija, most Caitriona is a nyomdokaiba lépett, az Outlander tarolt a szavazáson! Több, mint 3 millióan szavaztak a döntőben, ahol Cait és Alex Kingston (Ki vagy Doki?) küzdött meg a címért. A versenyben többek között  Natalie Dormer, Helena Bonham Carter és Katie McGrath is részt vett. Gratulálunk Caitriona (Claire)!!!

Itt van az eredmény

Sneak Peek az évad második feléből!

2015.01.04. 21:21, zaphire
Címkék: videó

A Starz végre kiadta Sneak Peek videóját az április 4.-én visszatérő sorozat első évadának második feléből. A videót Sam Heughan (Jamie) rövid beszéde indítja, amelyben elmondja, hogy ez a videó egy aprócska betekintő a hivatalos, hosszú előzetesből.
A videóban Claire beszél, elmondja, hogy ez nem az otthona.

 
Előző rész
3x13
"Eye of the Storm" évadzáró
2017. 12. 10.
 
 
Következő rész
4x01
"America the Beautiful"
2018 november 4.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Hamarosan megjelenik az 5. Outlander könyv magyarul!
Tervezett magyar megjelenés: 2018
Cím: Outlander 5. - A lángoló kereszt
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992
Leírás /vigyázz, spoiler veszély!/: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet. Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

5/18 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 29. Elegant Lines | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!