OUTLANDER.ONLINE - Magyarország első számú Outlander rajongói oldala
Hírek

Két új 4. évad BTS videó | John Bell

2019.01.04. 09:32, zaphire

4x10 Epizód still képek

2019.01.02. 20:35, zaphire
Címkék: 4x10

Katt rájuk a többiért és a nagyobb méretért!

    

4x09 Inside the episode | BTS videó

2019.01.01. 23:38, zaphire
Címkék: 4x09 videó bts

Boldog új évet mindenkinek!

2019.01.01. 16:05, zaphire
Címkék: egyéb oldal

Exkluzív képek a 4. évad fináléból

2019.01.01. 13:28, zaphire
Címkék: 4 évad 4x13

Január 27-én kerül képernyőre a 4. évad 13. része, vagyis a 4. évad utolsó része, amelyről most kaptunk két exkluzív képet.

Új 4. évad BTS kép | Sam és Sophie

2019.01.01. 13:24, zaphire

Két új Entertainment Weekly fotó | Brianna

2018.12.31. 10:30, zaphire

Nagyobb méret >> Jobb egérgomb >> Kép megnyitása új ablakban

 

Caitriona Balfe | Radio Times Awards

2018.12.30. 23:31, zaphire
Címkék: claire

Nagy gratuláció Caitriona Balfe-nak (Claire), aki a minap a Radio Times Awards-on elnyerte az olvasók által megszavazott legjobb színésznőnek járó díjat. Szívből gratulálunk!:)

 

4x09 Elérhetőségek

2018.12.30. 06:28, zaphire
Címkék: 4x09 letöltés

*Rögzített bejegyzés. A frissekért görgess le.*

Letöltés | Angol felirat | Online angolul | Magyar felirat | Online felirattal

 A letöltésekért felelősséget nem vállalok. A linkek nem az oldal által lettek feltöltve, itt csak megosztásra kerül.
 A feliratot @kissoreg készíti. A felirat állapotáról a nevére kattintva tájékozódhattok.
 A következő rész, a 4x10 "The Deep Heart's Core" 2019.01.06-án érkezik.

Új 4x09 Sneak Peek jelenet

2018.12.30. 00:39, zaphire
Címkék: 4x09 videó

Új 4. évad BTS kép | Sam Heughan

2018.12.30. 00:37, zaphire
Címkék: jamie bts 4 évad

Könyvajánló | Első rész

2018.12.29. 20:51, zaphire
Címkék: könyv egyéb

Most pedig az olvasni szerető látogatóknak szeretnék kedveskedni, ha már kiolvasták az Outlander összes megjelent kötetét az alábbi bejegyzésben olyan könyveket válogattam össze, amelynek helyszínei szintén -a nekünk oly kedves- Skócia. Hamarosan érkezem a könyvajánló második részével.

Hannah Dounreay, az erős és független, fiatal nő olyan korban vágyik szerelemre és megértő társra, amelyben a házasságok nem érzelmi alapon köttetnek. Hannah sorra utasítja vissza a kérőit – akik mind rátennék a kezüket a hozományul járó földekre –, és inkább maga igazgatja a családi birtokot. Amikor azonban az erős, csendes – és nem mellesleg rendkívül jóképű – harcos megmenti egy erőszakos támadástól, megdobban a szíve: végre nem csak olvasmányaiból ismerheti meg a szenvedélyt. Ki lehet ez a férfi? Vajon érdemes miatta feladnia a szabadságát? 
Dunnet bárójának, Alexander Lochlannach-nak rabul ejti a szívét az öntörvényű, vadítóan vonzó Hannah. Miközben a felföldön kegyetlen összecsapások dúlnak a klánok között a földekért és a haszonért, Alexander nem bír ellenállni a lány csábításának. A férfi múltja azonban sötét titkot rejt, amely, ha kiderül, tönkreteheti kettejük boldogságát. Alexander ezért szenvedélyesen szeretné bebizonyítani Hannah-nak, hogy ők ketten összetartoznak egy test és egy lélek.

Egy ​mítosz, amely évszázadokon át él tovább, egy ősi titok, amely megoldásra vár, és egy magával ragadó utazás a skót szigetvilágba, amely kapcsot teremt múlt és jelen, ember és ember között. 
Tigh na Mara, a tenger háza hosszú évtizedek óta sötét titkokat rejt. A fiatal Ruth és férje, Michael az egykori parókia falai között szeretne új életet kezdeni. A felújítások közepette azonban nem mindennapi maradványokra bukkannak, amelyek mintha mitikus lények létezését igazolnák. A megrendítő felfedezés miatt a maga démonaival és megrázó örökségével küzdő Ruth úgy érzi, nyomába kell erednie a rejtélynek, hogy megnyugvásra leljen. Kétségbeesett nyomozásba kezd, amelynek során megismeri az egykori tiszteletes, Alexander Ferguson életét és munkásságát, aki maga is megannyi titok tudója. Az asszonynak miközben rétegről rétegre hámozza le a talányt borító héjakat, nemcsak a sziget múltjának, hanem saját életének mozaikdarabkáit is a helyükre kell illesztenie. 
Elisabeth Gifford olyan, akár egy jó mesemondó: meglep, meghökkent, elgondolkodtat, múlt és jelen édes-bús hullámain ringat, valódi gyógyírt nyújtva minden megtört szívnek.

Elspeth mindig azt mondta a lányának: életem első kötete kifutott nyomtatásból. Ám amikor bombasorozat éri Edinburgh-t, és Margaret megtalálja anyját a hálószobában egy halom megsárgult levéllel az ölében, a múltra, melyet Elspeth oly gondosan titkolt, hirtelen fény vetül. A következő napon Elspeth eltűnik. 
Egyedül maradva a levelekkel, Margaret megismer egy olyan anyát, akit soha nem ismert: egy költőnőt, aki Skye szigetén élt, és aki 1912-ben válaszolt egy Illinois-ban élő fiatal amerikai rajongója levelére. 
Szemérmeskedés nélkül, Elspeth és Davey őszintén megosztották egymással álmaikat, félelmeiket – minden olyasmit, amit senki mással. Mert anélkül, hogy valaha is találkoztak volna, kiválóan ismerték egymást. 
Az óceán két különböző partján, békeidőben és háborúban, de leginkább papíron és tintán keresztül megélve az eseményeket a Levelek Skye szigetéről egy levél mindent megváltoztató erejéről szól – a levéléről, melyet soha nem kellett volna elküldeni, a levéléről, mely soha nem kerül elküldésre, és a levéléről, melyet örökre megőriz a címzettje.

Esküdt ellenségek, végzetes szerelmek 
Bosszú: Courtland MacCarrick zsoldosserege háborút indít a zsarnoki kegyetlenségű Pascal tábornok ellen. A csatában Courtland majdnem odavész, de sikerül bosszút állnia a tábornokon szépséges kasztíliai jegyesének elrablásával. 
Szenvedély: Lady Annalía Tristán Llorente szálfatermetű, barbár fogvatartóját éppúgy megveti, mint a tábornokot, mégis megmagyarázhatatlan vonzalom ébred benne a zsoldos iránt, és ez csak tovább táplálja dühét. Semmi sem állíthatja meg azonban, hogy visszatérjen Pascalhoz, mert ha nem megy nőül hozzá, azzal fivére halálos ítéletét írja alá.

Fiona MacLean nem épp ilyen esküvőről álmodott. Nem volt jelen a családja, nem volt ünneplő vendégsereg, csak a vőlegény, Black Jack Kincaid, akit szó szerint az oltár elé vonszoltak. Pedig Fiona évekkel korábban megesküdött, hogy soha többé nem találkozik a jóképű kalandorral, de ha ez a házasság megállíthatja a klánjaik között folyó véres háborút, ám legyen. Meg fogja osztani vele az ágyát, anélkül, hogy összetörne a szíve… 
Jack Kincaid jól ismert szoknyavadász, aki eddigi életében gyakran keveredett zűrös helyzetekbe, na de… házasság? Fionával? Egykor fiatalos hévvel szerették egymást, most a szenvedélyes, érzéki lány újra az övé lett.

Képek és leírások forrása: moly.hu

Boldog szülinapot Murtagh!

2018.12.28. 22:40, zaphire

Ma ünnepli születésnapját Duncan Lacroix, aki a sorozatban Murtagh karakterét alakítja. Boldog születésnapot neki!:)

4x09 Epizód still képek

2018.12.27. 19:44, zaphire
Címkék: 4x09

Katt rájuk a többiért és a nagyobb képért!

    

Karácsonyi jókívánság a színészektől

2018.12.27. 08:50, zaphire
Címkék: egyéb videó

Lauren Lyle BTS videó | Marsali and Fergus’s Flat

2018.12.27. 08:49, zaphire

4x08 Inside the episode | BTS videó

2018.12.26. 20:28, zaphire
Címkék: 4x08 videó bts

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2018.12.24. 10:53, zaphire
Címkék: egyéb oldal

Minden kedves látogatómnak, rajongónak, szerkesztőnek és elite cseréimnek nagyon boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok!

Új 4x08 BTS kép

2018.12.24. 10:41, zaphire
Címkék: 4x08 bts

4x08 Elérhetőségek

2018.12.23. 05:58, zaphire
Címkék: 4x08 letöltés

*Rögzített bejegyzés. A frissekért görgess le.*

Letöltés | Angol felirat | Online angolul | Magyar felirat | Online felirattal

Érdekesség: A 4x08-as rész az Outlander sorozat 50. epizódja!

 A letöltésekért felelősséget nem vállalok. A linkek nem az oldal által lettek feltöltve, itt csak megosztásra kerül.
 A feliratot @kissoreg készíti. A felirat állapotáról a nevére kattintva tájékozódhattok.
 A következő rész, a 4x09 "The Birds and the Bees" 2018.12.30-án érkezik.

 
Aktuális rész
4x11
"If not for Hope"
2019.01.13.
 
 
Következő rész
4x12
"Providence"
2019.01.20.
 
 
Chat

Szabályzat és Információk:
Ne hirdesd az oldalad, ne reklámozz!
Itt jelentkezhetsz cserének, de előtte Feltételek
Ha a sorozatról akarsz bővebben: Sorozatkibeszélő

Spoilert kérlek ne írj a chatbe!
Spoilerchat - Sorozatkibeszélő

 
Galéria - Legújabb képek

 
 
A könyv

Megjelent az 5. Outlander könyv magyarul két kötetben!
Magyar megjelenés: 2018
Cím: Outlander 5. - A lángoló kereszt
Szerző: Diana Gabaldon
Oldalszám: 992
Leírás /vigyázz, spoiler veszély!/: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet. Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek

Megrendelés | Többi kötet

 
Elite cserék

    
    

0/10 | Jelentkezz a chatben! | Feltételek vagy Lekerültél?

 
Tudnivalók

Az oldal nem áll kapcsolatban a hivatalos Outlander oldalakkal, se színészekkel. Ez csupán egy rajongói lap. A források fel vannak tűntetve, ahol kell az adott lap alján. Az oldalon található írások és tartalom egésze az outlander-online.gportal.hu tulajdona, kivéve a forrással megjelölt részeket, melyek természetesen az adott linken érhetők el. Mindenfajta másolás illetve lopás komoly következményeket von maga után.

>>Sorozatkibeszélő<<

Szerkesztő: Zaphire
Kinézet: Zaphire | 30. In the Woods | Előző kinézetek
Nyitás: 2014.11.14.
Css kód alap: Dienah | pometo.gportal.hu
Sosugary téma: glamour-factory.gportal.hu
Források: # # # #
>> Még több infó

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2014-11-12
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték